2013-06-18 15:47:04
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο ροστερ τους. Εκείνος στη Λίβερπουλ δηλώνει δυστυχισμένος και θέλει να αποχωρήσει... Όπως φαίνεται όμως οι εμφανίσεις του στο confederations cup θα κάνουν τους συλλόγους της Ευρώπης, να ανεβάσουν κι άλλο τις προσφορές τους.

Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος έκανε και ρεκόρ με την εθνική ομάδα, με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ισπανία Αν και είναι μόλις 26 ετών, έχει... προλάβει να πετύχει 33 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, «πιάνοντας» το Ντιέγκο Φορλάν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με φάουλ κόντρα στην Ισπανία και έφτασε τα 33 με τη φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης. Ο 26χρονος έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της «σελέστε» τον Φορλάν, όμως χρειάστηκε 65 αγώνες για να φτάσει σε αυτό τον αριθμό, ενώ ο Ντιέγο 99.

«Είναι δευτερεύουσας σημασίας, αφού έχουμε άλλους στόχους», είπε ο διεθνής άσος, μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς της ομάδας του για το Confederations Cup και συνέχισε:

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ περήφανος και είναι μεγάλη τιμή για μένα που έφτασα τον Ντιέγο, ο οποίος έχει κάνει τόσα πολλά για την Εθνική ομάδα».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ