2013-06-18 19:10:31
Φωτογραφία για ΑΤΑΜΑΝ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ... ΘΕΛΕΙ 3εκ. ΕΥΡΩ!
Ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και αποκάλυψε πως ο διεθνής γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης θέλει τρία εκαομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Ο Τούρκος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο η ομάδα του να κάνει πρόταση στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ελεύθερος πλέον. «Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Κάρλος Αρόγιο. Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει μία τέτοια μεταγραφή. Έχω μάθει πως θέλει τρία εκατομμύρια ευρώ. Είναι πολλά λεφτά και εμείς δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τόσα χρήματα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν μία τέτοια μεταγραφή, εμείς πάλι όχι», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός στην ιστοσελίδα basketdergisi.com.

Ο Αταμάν φέρεται να έχει μιλήσει με τον ατζέντη του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος ήταν στην Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες και φέρεται να έχει πει στον τεχνικό της Γαλατάσαραϊ πως ο 31χρονος γκαρντ θέλει τρία εκατομμύρια ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ