2013-06-19 03:21:03
Φωτογραφία για Το σήκωσε η Ισπανία
Με 4-2 επικράτησε η Ισπανία της Ιταλίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων Κ21 επιβεβαιώνοντας την παντοκρατορία της στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Σε έναν εντυπωσιακό τελικό στο Ισραήλ, ο Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός ο οποίος έκλεψε την παράσταση σημειώνοντας το πρώτο του χατ τρικ.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσσος της Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ οι Ιταλοί απάντησαν στο 10' με τον Ιμόμπιλε ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Εν συνεχεία όμως, σε διάστημα 7 λεπτών, οι Ισπανοί σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Και πάλι ο Αλκάνταρα στο 31’ και με πέναλτι στο 38’ έκανε το 3-1.

Στο 66ο λεπτό, ο Ίσκο έκανε το 4-1, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ιταλία, ήταν να μειώσει στο 80’ σε 4-2 με τον Μπορίνι.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί φορά που η Ισπανία κατακτά το εν λόγω τρόπαιο, μιας και κόντρα στους Ελβετούς το 2011 επικράτησαν στον τελικό.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ευρώπης είναι στα χρώματα των «φούριας ρόχας»!

Τέλος, δεν είναι και λίγοι αυτοί, οι οποίοι άρχισαν να παρομοιάζουν την εν λόγω νίκη, με αυτή της εθνικής Ισπανίας, στον τελικό, κόντρα στην Ιταλία για το Euro 2012.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ