2013-06-19 08:20:13
Φωτογραφία για ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΓΙΑ ΧΑΪΝΣ ΑΛΛΑ...
Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Κάιλ Χάινς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα, ενώ σύντομα θα γίνουν και οι επαφές με Σπανούλη.

Το μέλλον του Κάιλ Χάινς καθορίζει μεγάλο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απέδειξαν εμπράκτως πως θέλουν πολύ να κρατήσουν τον Αμερικανό σέντερ τριπλασιάζοντας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τις αποδοχές του σε σχέση με το φετινό συμβόλαιο και προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,8 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να υπολείπονται της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πρωταθλητές Ρωσίας, που ως συνήθως δεν φείδονται χρημάτων, προσφέρουν, σύμφωνα με το "sport-fm.gr", στον 27χρονο άσο για το ίδιο διάστημα (δύο χρόνια) ποσό που αγγίζει τα 2,5 εκατ. δολάρια. Η διαφορά είναι σημαντική, αλλά ο Ολυμπιακός πιθανώς να μην έχει πει την τελευταία του λέξη και ποντάρει στο συναίσθημα του Χάινς που έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει, αρκεί φυσικά να ανταμειφθεί για την προσφορά του.


Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η πρώτη κουβέντα και με την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη, ενώ όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις ανανεώσεων και μεταγραφών θα εξαρτηθούν από την έκβαση εκείνων των Χάινς και του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μεταγραφικά δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο ότι εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ρεθύμνου φέρεται να έχει πει «όχι» ή τουλάχιστον «περίμενε» στην Μπάμπεργκ, που του έχει κάνει πολύ καλή πρόταση, ελπίζοντας σε κλήση από τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ