2013-06-19 09:12:57
Φωτογραφία για Ντιαρά: «Ενδιαφέρουσα η προοπτική του Παναθηναϊκού»
Θετικός στο ενδεχόμενο να μετεγγραφεί στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος παράλληλα επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τον προπονητή του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου, τονίζοντας πως θα σκεφθεί σοβαρά την ενδιαφέρουσα, όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση που του έχει γίνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal News»:

Για την συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου: «Συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες με τον Αναστασίου στο Λονδίνο και μου ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας περιόδου. Ο Γιάννης είναι ένα πρόσωπο για το οποίο έχω σεβασμό». 

Για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα «πράσινα»: «Μπορώ να πω ότι μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ που με ενδιαφέρει. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή επιλογή για την καριέρα μου και χαίρομαι που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρεται για μένα. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες». 

Για την κατάστασή του, δεδομένων των αρκετών τραυματισμών του στο γόνατο: «Έχω ξεκινήσει προπονήσεις στη Γαλλία μετά τον τελευταίο μου τραυματισμό. Ακολουθώ καθημερινά ένα αρκετά επίπονο πρόγραμμα, με τρέξιμο και διάφορες άλλες ασκήσεις. Θέλω να γυρίσω δυνατός και θα γυρίσω. Πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα είμαι έτοιμος για να μπω ξανά στο γήπεδο».

Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ