2013-06-19 09:45:33
Φωτογραφία για ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...
Ημέρα σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι η σημερινή (19/6) στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον, κατά κύριο λόγο, να εστιάζεται στο πρόσωπο του Τζοάν Βερδού.

Ο Ισπανός μέσος είναι πολύ πιθανό να δώσει την απάντηση του στους ερυθρόλευκους και από αυτή την απάντηση θα εξαρτηθούν πολλά από τις επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων.

Αν λοιπόν ον 30χρονος πρώην μέσος της Εσπανιόλ πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, τότε ο Μίτσελ θα μπορεί να ποντάρει πολλά πάνω σ' έναν παίκτη για τον οποίο επέμεινε από την αρχή. Ο Ισπανός τεχνικός εκτιμά ότι ο συμπατριώτης του είναι αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό και γι' αυτό το λόγο περιμένει και αυτός με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις.

Αν όμως ο Βερδού απαντήσει αρνητικά (κάτι που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες) τότε οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν άμεσα για το δεύτερο στόχο τους. Φαίνεται λοιπόν πως σ' ένα τέτοιο «σενάριο» ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ της Μπορντό είναι ο παίκτης με τον οποίο θ' ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr".

Η Μπορντό τον παραχωρεί μ' ένα ποσό της τάξης των δύο εκ. ευρώ και σίγουρα με τις διαπραγματεύσεις η μεταγραφή μπορεί να γίνει και με λιγότερα χρήματα. Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει ένα καλό συμβόλαιο ενώ υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ