2013-06-19 11:16:03
Φωτογραφία για Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ινίγκο Λόπεζ
Ο Ινίγκο Λόπεζ βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός αμυντικός Ινίγκο Λόπεζ, έχει τετ-α-τετ επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και υπόγράφει σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Αυτό σημειώνουν τα "ΣΠΟΡ" που σε σημερινό δημοσίευμά τους τονίζουν πώς ο Ισπανός που έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα "σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονταν από τον επίσημο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ολοκληρώσει τις επαφές του με τους επιτελείς της ομάδας".

Στο ρεπορτάζ για τον 31χρονο στόπερ που δεν συμφώνησε τελικά με τη Λέγκια Βαρσοβίας τονίζεται ακόμη: "Για τον Λόπεζ έχει εκφραστεί θετικά ο Στέφενς, καθώς ο Ισπανός έχει πλούσια θητεία και είναι στην κατάλληλη ηλικία για να ενισχύσει την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Λόπεζ για τριετές συμβόλαιο με την προοπτική να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρότεινε στον παίκτη να εισπράξει ετησίως το ποσό των 300.000 ευρώ.


Και διεμήνυσαν στον ποδοσφαιριστή πως η ομάδα δεν προτίθεται να ανεβάσει την προσφορά της. Είναι φανερό πως η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί ένα ισχυρό δέλεαρ, ενώ και η παρουσία του Σαββίδη που εγγυάται την οικονομική ευρωστία, αποτελεί μία εγγύηση για τον Ισπανό.

Χθες αργά το βράδυ οι Βρύζας, Γεωργιάδης δείπνησαν μαζί με τον Ισπανό μάνατζερ του παίκτη. Και ολοκλήρωναν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο πλευρών που είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα από την ομάδα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ