2013-06-19 16:00:07
Φωτογραφία για Έλεν Φλάναγκαν: Τουίταρε ότι είναι μόνη και εισέβαλαν ληστές στην έπαυλή της!
"Ήταν μια κουραστική, αλλά ωραία ημέρα. Το μόνο που θέλω τώρα να είναι να χαλαρώσω και να έρθει ο φίλος μου σπίτι" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και κάπως ξεκίνησε ο εφιάλτης για την Έλεν Φλάναγκαν, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Τρεις οπλισμένοι μασκοφόροι με πριόνια και κατσαβίδια εισέβαλαν στην έπαυλη αξίας πέντε εκατομμυρίων δολαρίων στο Μάντσεστερ, που νοικιάζει μαζί με το σύντροφό της, τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Σκοτ Σινκλέρ.

Οι επίδοξοι ληστές, μετά το tweet της 22χρονης σταρ, υπέθεσαν πως ο συναγερμός θα ήταν ανενεργός από τη στιγμή, που εκείνη ήταν μέσα στην πολυτελή κατοικία.

Και πράγματι έτσι έγινε! Οι διαρρήκτες τη βρήκαν να κάθεται στο σαλόνι μαζί με μια φίλη της και στη συνέχεια, αφού απείλησαν ότι θα τις δέσουν χειροπόδαρα, τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, όσο εκείνοι ξάφριζαν ανενόχλητοι κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα.

"Πλέον, η Έλεν κατάλαβε ότι αυτό που έγραψε ήταν ηλίθιο. Δεν φαντάστηκε ποτέ ότι οι κακοποιοί θα τσεκάρουν το Τwitter ψάχνοντας για θύματα" δήλωσε άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Φλάναγκαν
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ