2013-06-19 18:54:03
Φωτογραφία για Δεν εγκαταλείπουν τη μάχη στην ΕΡΑ Ηρακλείου - Κρίσιμες ώρες για τους εργαζομένους
Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που έπεσε μαύρο στους δέκτες της Ελλάδας μετά την καθεστωτική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Όλες αυτές τις ημέρες... οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανάμεσά τους και εκείνοι του Ηρακλείου που δεν το βάζουν κάτω παραμένοντας στις επάλξεις του αγώνα με την σημερινή ημέρα να αποτελεί ίσως την πιο κρίσιμη της κινητοποίησής του. Η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών σήμερα θα κρίνει και το μέλλον του αγώνα με του εργαζομένους της ΈΡΑ Ηρακλείου να καλούν την τοπική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό τους.

Ετσι σήμερα μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από τις κατειλημμένες εγκαταστάσεις της ΕΡΑ με τους Ηρακλειώτες για μια ακόμα φορά να καλούνται να δώσου δυναμικό παρών.

Στο περιθώριο της διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν δρώμενα και συναυλίες. Συγκεκριμένα απόψε μετά της 9 θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσουν η Χορωδία Μικρασιατών Αγιος Πολύκαρπος, ο Μανώλης Μαυρομανωλάκης με τους Μπερκέτι και το Μάνο Παπαδάκη και ο Γιώργος Μανωλάκης με το λαούτο και το συγκρότημά του.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι δήθεν διευκρινήσεις
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι δήθεν διευκρινήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ