2013-06-19 20:37:22
Φωτογραφία για Ποιος παντρεύεται τη θεά Κουρνίκοβα;
Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έλεγε κάποτε δημοσίως ότι έχει το πιο μικρό... μόριο στον κόσμο, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κατακτήσει την πανέμορφη Ρωσίδα τενίστρια

Μ

Enrique Iglesias at MuchMusic (Photo credit: Wikipedia)ια από τις πιο σέξι-σύμφωνα με τα αντρικά περιοδικά- αθλήτριες του κόσμου ετοιμάζεται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό φυσικά για τους άντρες θαυμαστές της δεν είναι και η καλύτερη είδηση. Ο λόγος για την 32χρονη τενίστρια Anna Kurnikova, την οποία η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε περισσότερο για την ομορφιά της, παρά για το ταλέντο της στο τένις.

Η ξανθιά Ρωσίδα είπε το ναι στον εδώ και 12 χρόνια αγαπημένο της, τον τραγουδιστή Enrique Iglesias και θα ανέβει μαζί του, μέσα στο καλοκαίρι, τα σκαλιά κάποιας εκκλησίας στην αγαπημένη πόλη και των δυο, το Μαϊάμι.

Ο Enrique Iglesias είναι γιος του γνωστού Ισπανού τραγουδιστή Julio Iglesias και της δημοσιογράφου Isabel Preysler, η οποία κατάγεται από τις Φιλιππίνες. Γεννήθηκε στις 8 Μαϊου 1975 στη Μαδρίτη αλλά έζησε λίγο εκεί καθώς μετακόμισε οικογενειακώς σε ηλικία 8 ετών στο Μαϊάμι, όπου ζει μέχρι σήμερα. Όπως είναι λογικό ο Enrique μεγαλώνει σε μουσικό περιβάλλον.


Ξεκινάει από πολύ μικρός να γράφει τα δικά του τραγούδια. Υιοθετώντας το ψευδώνυμο Enrique Martinez, για να κρύψει τη συγγένειά του με τον διάσημο πατέρα του, δείχνει τη δουλειά του, μόλις στα 20 του χρόνια, σε μια δισκογραφική εταιρία και υπογράφει συμβόλαιο για το πρώτο του άλμπουμ, που φέρει το πραγματικό του όνομα (1995). Ο κόσμος αρχίζει να τον μαθαίνει και οι γυναίκες βρίσκουν τον νέο τους αγαπημένο. Ο μικρός είναι ωραίος, πολύ σέξι και έχει καλή φωνή. Ο απόλυτος συνδυασμός για να γίνει κάποιος γνωστός. Εντάξει, και το όνομα του μπαμπά του παίζει και αυτό το ρόλο του.

Μέσα στους τρεις πρώτους μήνες το άλμπουμ πουλάει ένα εκατομμύριο αντίτυπα και ο Enrique κατακτάει τον πρώτο του χρυσό δίσκο στην Πορτογαλία. Συνολικά ο δίσκος πουλάει συνολικά 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια επιτυχία έχει και η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά ‘Vivir’ που κυκλοφορεί το1997.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα δύο albums του γίνονται πλατινένια. Εννέα συνολικά τραγούδια του φτάνουν στο Νο 1 στα airplay αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν σαν ένα φαινόμενο της Ισπανίας, σαν το μεγαλύτερο αστέρι της δεκαετίας του '90.

Η συλλογή του Enrique είναι γεμάτη από μουσικά βραβεία και διακρίσεις. Το 1996 τιμάται με το βραβείο Grammy στην κατηγορία του καλύτερου Latin/Pop καλλιτέχνη, ενώ το 1997 είναι υποψήφιος στην ίδια κατηγορία. Μέχρι σήμερα ο Enrique Iglesias έχει κερδίσει 16 Billboard Music Awards, 26 Billboard Latin Music Awards, 5 American Music Awards, 1 Grammy, 1 latin Grammy και 7 World Music Awards.

Η Kurnikova, ο γάμος και το μικρό (;) μόριο

Σε κάποια από τις παλιές συνεντεύξεις του ο Enrique Iglesias δηλώνει ότι δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα καρδιοκατακτητής. Κανέναν και πιο πολύ καμιά δεν πείθει η συγκεκριμένη δήλωση καθώς η ερωτική του ζωή ήταν πάντοτε ενδιαφέρουσα. Το 1997 διατηρεί δεσμό με το μοντέλο του «Playboy», Samantha Torres. Τα επόμενα χρόνια συνδέεται, σύμφωνα με τον tabloid Τύπο, με πλήθος επώνυμων γυναικών μεταξύ αυτών οι Jennifer Love Hewitt, Christina Aguilera, Sofia Vergara και πολλές άλλες.

Στο τέλος του 2001 στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «Escape» γνωρίζει την τενίστρια Anna Kurnokova. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος. Η σχέση τους γίνεται πρωτοσέλιδο παρόλο που εκείνοι κάνουν τα πάντα να μείνει κρυφή. Η είδηση απογοητεύει και τις γυναίκες και τους άντρες θαυμαστές καθώς και οι δυο τους έχουν πολλάκις χαρακτηριστεί από τους πιο σέξι ανθρώπους του κόσμου. Enrique και Anna συγκατοικούν από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. Κάποια στιγμή αγοράζουν και το δικό τους σπίτι, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ιδιωτικό νησί, στο Μαϊάμι.

To 2011 o Iglesias κάνει μια δήλωση που ποτέ κανένας άντρας δεν θα έκανε. Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στην Αυστραλία παίρνει το μικρόφωνο και σοκάρει τις θαυμάστριές του λέγοντας: «Εχω το μικρότερο μόριο στον κόσμο. Είμαι σίγουρος. Το δε σεξ κρατάει το πολύ 10 λεπτά». Το κοινό μένει άφωνο. Τις επόμενες μέρες τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Τα περισσότερα λένε ότι ο τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος.

Όπως και να’χει η Kurnikova ξέρει την αλήθεια από πρώτο χέρι. Γι' αυτό μάλιστα είπε, μετά από 12 χρόνια σχέσης, και το ναι στο να τον παντρευτεί. Ο γάμος, σύμφωνα με τον tabloid Τύπο θα γίνει στην αγαπημένη πόλη του ζευγαριού, το Μαϊάμι, μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε και θα έχει πολλούς επώνυμους καλεσμένους, μεταξύ αυτών οι Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria και David και Victoria Beckham.
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ