2013-06-19 20:45:09
Φωτογραφία για Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Μιχάλη Κουντούρη.

Τα αποτελέσματα του πλάνου της οικονομικής εξυγίανσης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. παρουσίασε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Κουντούρης στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Ιστορική Λέσχη του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι.

Παρουσιάστηκε επίσης το νέο πρόγραμμα εγγραφής/ανανέωσης μελών στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Μιχάλης Κουντούρης, Πρόεδρος Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: «Μετά από δύο χρόνια διοίκησης, αποφασίσαμε ότι είναι η ώρα να σας μιλήσουμε για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και για το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

Θα ξεκινήσουμε από τον Νοέμβριο του 2010 που έγινε η Γ.Σ του Ερασιτέχνη στο Καραϊσκάκη, όπου είχαμε την παραίτηση της διοίκησης Συγγελίδη. Μέσω των ορκωτών λογιστών που είχε φέρει, ειπώθηκε ότι αφήνει χρέος 3.670.000 ευρώ.

Αμέσως δημιουργήθηκε μια δεκαμελής επιτροπή σωτηρίας υπό την προεδρία του κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, η οποία μέσω του λογιστηρίου, να δει τι ακριβώς συμβαίνει.


Ανακαλύψαμε ότι η διοίκηση Συγγελίδη απέκρυψε εσκεμμένα τα οικονομικά δεδομένα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2010-11. Εφυγε τον Οκτώβριο, ενώ είχε υπογράψει συμβόλαια και συμφωνητικά για την χρονιά που «έτρεχε», που ήταν άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας να λάβουμε ελάχιστα έσοδα από τα μέλη κλ.π., αφήνοντας και ένα νέο άνοιγμα ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή ήταν η πραγματικότητα, και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαν λάβει έντοκο δάνειο 800 χιλιάδων ευρώ, εκχωρώντας μελλοντικά έσοδα του Ολυμπιακού από τις επόμενες διοικήσεις. Και μάλιστα τα περισσότερα λεφτά τα πήρε πίσω ο κύριος Συγγελίδης, ως επιστροφή χρημάτων που είχε βάλει στον Ολυμπιακό. Αυτά εμείς δεν τα ξέραμε στην ΓΣ, τα είχαν αποκρύψει και μάλιστα πήγαμε να τον υπερασπιστούμε.

Βλέποντας αυτή τη δυσκολία, το διάστημα αυτό, με είχε επανειλημμένα παροτρύνει ο κύριος Μαρινάκης να αναλάβω την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Οπωσδήποτε ήταν μία τιμητική θέση αλλά και με μεγάλες ευθύνες, απέναντι στην ιστορία του μεγαλύτερου Σωματείου της Ελλάδας. Δεν μπορούσα να πω αμέσως ναι, είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε σε αυτούς τους μήνες να βρω τις λεπτομέρειες, τις συμμαχίες, που θα χρειαζόταν για να αναλάβουμε και να σώσουμε τον Ερασιτέχνη.

Στο διάστημα αυτό, στις επικοινωνίες που κάναμε, ακούσαμε προτάσεις που είχαν μέσα την χρεοκοπία, το πρωτοδικείο. Μάλιστα, με ένα παλιό μέλος του Δ.Σ. που πήγαμε να μιλήσουμε, μας είπε ότι καλό θα ήταν να κλείσει ο Ερασιτέχνης για δύο χρόνια τα αγωνιστικά τμήματα, να πέσει Β εθνική για να ξεχρεώσει. Αυτές οι κουβέντες ειπώθηκαν από μερικούς από τους μεγάλους. Στο διάστημα αυτό εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις ομάδες με το ακριβό μπάτζετ, με αποτέλεσμα να επιτευχθούν οι στόχοι με τα πρωταθλήματα της χρονιάς. Ελάχιστοι παίκτες φύγανε. Ξεκινήσαμε τις επαφές για τους διακανονισμούς, κάναμε τους προϋπολογισμούς, τα βάλαμε όλα κάτω για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Αυτή η διοίκηση, ήταν μια διοίκηση δεκαμελής, προσωρινή, περισσότερο για να μην πάει το σωματείο στο πρωτοδικείο, ψάχνοντας ταυτόχρονα να βρούμε λύσεις.

Να ευχαριστήσουμε το 10μελες συμβούλιο. Όλοι βοηθήσανε. Αναπτυχθήκαν και κάποιες δράσεις που βοήθησαν, όπως τα sms με ένα σεβαστό ποσό όπου από εκεί κρατήσαμε τις ομάδες. Εγινε επίσης το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο απέφερε ένα σεβαστό ποσό όπως επίσης δόθηκαν χρήματα και από τους συνδέσμους.

Ξεκινώντας μετά η νέα χρονιά, υπό την προεδρία μου, αναλαμβάνουμε χρέος άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Τα πρώτα έσοδα που πήραμε ήταν από τα μέλη. Αμέσως προχωρήσαμε σε διακανονισμούς, όχι σε όλους, όσους μπορέσαμε, γιατί δεν φτάνανε τα χρήματα. Μειώσαμε το μπάτζετ και τα λειτουργικά. Χρωστάγαμε σε πάνω από 100 αθλητές/προπονητές. Έπρεπε να τα διακανονίσουμε. Τώρα, μετά από δύο χρόνια, χρωστάμε σε 3 αθλητές, στους οποίους έχουμε προτείνει διακανονισμό που δεν έχουν αποδεχτεί.

Καλό θα είναι να μην πούμε τα ονόματα για να μην τους στιγματίσουμε. Απλά θέλω να τονίσω ότι πιστεύουν πως αυτή την εποχή μπορούν να πάρουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών, ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν φύγει και είχαν παίξει σε άλλες ομάδες με το 1/5 των χρημάτων εκείνης της εποχής. Αυτοί επιμένουν, αλλά και εμείς επιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, οι διακανονισμοί είναι συγκεκριμένοι. Όταν είναι έτοιμοι θα τα πάρουν.

Αλλά η πραγματικότητα είναι πως μόνο 3 είναι οι αθλητές που χρωστάμε, που δεν έχουμε διακανονίσει. Τι σημαίνει διακανονίσαμε. Τελειώνοντας τυπικά η τωρινή Διοίκηση σε ακριβώς έναν χρόνο (2014) θα υπάρχει ένα υπόλοιπο διακανονισμού 300 χιλιάδων ευρώ και το μόνο που μένει για την επόμενη χρονιά (2015) είναι άλλες 150 χιλιάδες ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν χρωστάει.

Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς για να ανοίξουν οι πόρτες να έρθουν κάποιοι άνθρωποι που έρχονται σιγά - σιγά, όπως ο κ. Φλάμπουρας που μπήκε μπροστά και πολύ δυνατά στο βόλεϊ ανδρών. Εμείς θέλουμε να έρθουν άνθρωποι να αναλάβουν και τα υπόλοιπα τμήματα βλέποντας ότι δεν έχουμε χρέη.

Στην προσπάθεια αυτή πρέπει να αναφέρω όλους που βοήθησαν. Πρώτα από όλα οι Σύνδεσμοι του Ολυμπιακού. Είναι πραγματικά απίστευτο το νούμερο που μαζέψανε. Ενεργοποιηθήκανε. Ήμουν σίγουρος πως θα ενεργοποιηθούν. Οι Σύνδεσμοι έχουν τον μηχανισμό για να μπορούν να συγκεντρώσουν τα λεφτά. Είναι οργανωμένοι. Όταν είσαι οργανωμένος, έχεις και κάποιον μηχανισμό.

Τα μέλη του ΔΣ, οι κύριοι Σαλαπατάρας, Χρυσοφάκης, Κάτσουνας, Ανδρέου, έδωσαν και χρήματα. Αυτή την εποχή κανένας δεν δίνει χρήματα. Λίγα – πολλά δεν έχει σημασία, είναι αυτοί που έδωσαν, μαζί με 2-3 φίλους οι οποίοι επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια. Πραγματικά. Δεν είναι τόσο οικονομικό το θέμα. Είναι ότι βλέπεις πως θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό έχει σημασία. Ότι στέκονται δίπλα σου. Είναι κοντά μας. Έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και του Προέδρου, κ. Μαρινάκη και του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Βρέντζου, που ασχολείται με τα οικονομικά. Αμέσως μας εξυπηρετούν, αμέσως παίρνουμε τα ποσοστά μας από τα εισιτήρια, αμέσως έχουμε ότι χρειαστεί, αλλά το σημαντικότερο είναι πως νιώθεις ότι είναι δίπλα σου.

Τα μέλη του Ολυμπιακού. Ένα δώρο του Σωκράτη Κόκκαλη προς τον Ερασιτέχνη εδώ και 10 χρόνια, που είναι το βασικότερο έσοδο. Θέλουμε να στηριχθούμε σε αυτό το έσοδο και τα επόμενα χρόνια. Τα μέλη είναι αυτά που κάνουν την διαφορά από τα υπόλοιπα σωματεία. Αν είχαν και τα υπόλοιπα σωματεία, τα μέλη του Ολυμπιακού, δεν θα ήταν σε αυτή την τραγική κατάσταση. Ούτε εμείς θα είχαμε φτάσει κοντά στην σωτηρία μας χωρίς τη βοήθεια των μελών μας.

Και επειδή είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να πω πως δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα, αν ο κύριος Μαρινάκης δεν είχε δώσει την έγκριση και δεν ήταν κοντά σε όλες τις στιγμές για να μας βοηθάει. Πραγματικά, δεν είναι αν έδωσε 5-10 - 100 χιλιάδες ευρώ, αν πήρε 2-3 παίκτες, να μας βοηθήσει αγωνιστικά. Είναι ότι έχεις την εγγύηση ενός μεγάλου παράγοντα που ειλικρινά εγώ δεν θα αναλάμβανα αν δεν είχα αυτή την εγγύηση ότι θα είναι κοντά. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια.

Θέλω να πω επίσης ότι ορισμένες στιγμές χωρίς να θέλω να το αναλύσω αυτή τη στιγμή, είτε από αμέλεια, είτε από λάθος, νιώσαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ενιαίος.

Ο στόχος του Ερασιτέχνη δεν είναι να παίρνουμε πρωταθλήματα, να πανηγυρίζουμε, να σηκώνουμε κούπες. Αυτό είναι για τον κόσμο. Ο πραγματικός στόχος είναι να υπάρχει υγεία, ανάπτυξη στις Ακαδημίες, στις εγκαταστάσεις και στον μαζικό αθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Και η σωστή ιδεολογία γύρω από το όνομα του Ολυμπιακού. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη κρατικής βοήθειας και εγκαταστάσεων. Ήρθαμε και βρήκαμε 400 δελτία και αυτή τη στιγμή είναι κοντά στα 1000. Στόχος μας τα 2000 και άμεσα. Αυτό προϋποθέτει εγκαταστάσεις που δεν έχουμε και κρατική βοήθεια που δεν βλέπω να έρχεται. Έτσι όπως είναι η στιγμή, υπάρχει κρίση. Πρέπει να παλέψουμε μόνοι μας. Αυτός είναι ο στόχος του κάθε ερασιτεχνικού σωματείου. Οι κούπες, αν είσαι δυνατός, θα έρθουνε. Δεν πρέπει να ρισκάρεις να αφήσεις χαμένες χρονιές για τους επόμενους, με στόχο τα πρωταθλήματα.

Να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο που είναι συνεχώς κοντά στον σύλλογο αφιλοκερδώς. Είναι πολλά χρόνια και έχει την γνώση.

Πριν 10 χρόνια, ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε ένα δώρο στον Ερασιτέχνη με το πρόγραμμα των μελών. Από τότε σιγά – σιγά έχει υποχωρήσει αυτό το θέμα. Από τις 100 χιλιάδες αρχικά, αυτή τη στιγμή τα μέλη είναι όσα και τα διαρκείας, έστω λίγο περισσότερα. Εμείς θέλουμε να αναπτύξουμε πάλι το τμήμα μελών. Σκεφτήκαμε κάποιες λύσεις. Πρώτα από όλα, στα πλαίσια των μειώσεων των τιμών, που θα γίνει και στα διαρκείας της ΠΑΕ, θα μειώσουμε και εμείς τις συνδρομές παρ’ ότι μας πονάει οικονομικά αυτό. Η συνδρομή για το κάθε μέλος είναι πλέον 50 ευρώ. Θα είναι μεγάλο έλλειμμα για εμάς για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και τον προϋπολογισμό της επόμενης.

Βρήκαμε δύο λύσεις. Την κατηγορία των 10 ευρώ, με την κάρτα «Φιλάθλου του Ολυμπιακού». Δεν θα είναι μέλος, δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου. Όμως, με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ, θα έχει δικαίωμα εισόδου στο Καραϊσκάκη. Είναι ένα χρηματικό ποσό που δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν μπορεί να δώσει. Το 60αρι το καταλαβαίνουμε, για πολλούς είναι πολύ δύσκολο. Τα 10 ευρώ δεν είναι πολλά λεφτά. Μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε και πάλι κίνηση στο θέμα των μελών, στο θέμα των φιλάθλων, να έρθουν πολλοί περισσότεροι. Εμείς σαν Ολυμπιακοί, ότι προσπαθούμε να κάνουμε το πετυχαίνουμε.

Όπως είπαμε και πριν, οι σύνδεσμοι έχουν έναν μηχανισμό, ο απλός ο κόσμος δεν έχει. Με τα 10 ευρώ όλοι θα συμμετέχουν στην προσπάθεια να κλείσουμε σωστά την χρονιά εφέτος και για το μέλλον του Ολυμπιακού. Αν πάει καλά αυτή και η επόμενη χρονιά, τότε πατάμε καλά στα πόδια μας και μπροστά μας ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον Ερασιτέχνη. Τονίζω ότι όλα αυτά τα λεφτά πάνε στον Ερασιτέχνη. Και από τα μέλη των 50 ευρώ και τα 10 ευρώ για την κάρτα «Φιλάθλου του Ολυμπιακού».

Θα υπάρχει και μία άλλη κατηγορία, για ανθρώπους που έχουν μια παραπάνω οικονομική δυνατότητα και θέλουν να βοηθήσουν. Έτσι, θα έχουμε και μέλη των 150 ευρώ. Με κάποια δικαιώματα και κάποια δώρα παραπάνω. Θα έχουν ένα εγγυημένο εισιτήριο στους αγώνες της ΠΑΕ. Είτε έχουν διαρκείας είτε όχι, θα έχουν εξασφαλισμένο ένα εισιτήριο».

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., κ. Γιάννης Δαλέζιος ανέλυσε πιο διεξοδικά το νέο πρόγραμμα εγγραφής/ανανέωσης μελών στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Γιάννη Δαλέζιος, Γενικός Γραμματέας Δ. Σ. Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

«Ο πρόεδρος τα είπε πολύ καλά όσον αφορά την οικονομική διαχείριση και την διοικητική αναδιάρθρωση που έγιναν αυτά τα δύο χρόνια στον Ερασιτέχνη. Φτάσαμε στο σημείο, ένα χρόνο πριν τελειώσει η τριετία αυτής της διοίκησης, να πρέπει να οραματιστούμε το μέλλον, να φτιάξουμε μια πιο στερεή βάση, πάνω στην οποία θα μπορούν οι επόμενες διοικήσεις να στηθούν, με δεδομένο ότι ο κρατικός κορβανάς «στέρεψε», με δεδομένο ότι οι εμπορικές χορηγίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες και τα φυσικά πρόσωπα με δυσκολία πλησιάζουν πλέον τον αθλητισμό.

Με εξαίρεση τον κύριο Φλαμπούρα που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια. Ελπίζουμε πως και άλλοι επιχειρηματίες, με όραμα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, για τον Πειραιά, για τα παιδιά του Πειραιά, για όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν να έρθουν κοντά μας, να έρθουν και να μας βοηθήσουν.

Ο Ολυμπιακός, το λέει και το όνομα του, είναι Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Είναι ένας Σύνδεσμος από φιλάθλους, έτσι δημιουργήθηκε και σε αυτή τη βάση σκεφτήκαμε ότι οι οργανωμένοι, τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά, έχουν τον μηχανισμό να εισπράττουν και να μας δίνουν οικονομική ενίσχυση. Όμως υπάρχουν και άλλοι φίλαθλοι , όχι μόνο στον Πειραιά και την Αθήνα, αλλά στην υπόλοιπη Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά το να δώσουν 5-10 ευρώ, είναι πολύ δύσκολο.

Είναι διαδικαστικά δύσκολο. Εφόσον εξαντλήσουμε ότι δυνατότητα μας παρέχει το καταστατικό, δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετική κατηγορία μελών, όμως μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μια ταυτότητα με ετήσιο κόστος 10 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και θα δίνει 2-3 απλά πλεονεκτήματα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα θα είναι η τιμή του να έχει κανείς στο πορτοφόλι του μια ταυτότητα που να λέει πως είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Μόνο και μόνο αυτό φτάνει για να δώσει κάποιος 10 ευρώ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ που αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια και μόλις της παρουσιάσαμε αυτή την ιδέα, είπε πως θα την βοηθήσει πρώτη από όλους.

Δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο για αγώνες, φιλικούς ή επίσημους, να μπει στο Καραϊσκάκη αν δεν έχει αυτή την Ολυμπιακή ταυτότητα, έχοντας δώσει τα 10 ευρώ στον Ερασιτέχνη και μόνο στον Ερασιτέχνη. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να απευθυνθούμε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε μέσω άλλων σημείων, όπως είναι οι Σύνδεσμοι σε όλο τον κόσμο, το Ίντερνετ, πως θα μπορεί κάποιος να πάρει την κάρτα.

Εκτός από το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων της ΠΑΕ, η ταυτότητα θα δίνει την δυνατότητα σε όλους, στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν, να συμμετέχουν σε μία πολύ μεγάλη κλήρωση με πολλά δώρα, ηθικής και οικονομικής αξίας, ώστε αυτό, σε όλη ην διάρκεια της σαιζόν να παραμένει ζωντανό και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να υπάρχει μια πολύ ωραία εκδήλωση που ο καθένας, για τα 10 ευρώ του, θα παίρνει και κάτι.

Ενα μικρό δώρο, ή ακόμα και ένα μεγάλο δώρο, καθώς θα υπάρχει κλήρωση για ένα πολύ μεγάλο δώρο. Το πιο βασικό είναι ότι τα 10 ευρώ πάνε στον Ερασιτέχνη, δίνουν την δυνατότητα στον Ερασιτέχνη να βασίζεται στους φιλάθλους του, να συνεχίσει να είναι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς και πάνω από όλα να είναι τιμή για αυτόν που θα έχει την κάρτα.

Δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ, είναι ένα προϊόν αγάπης, ένα προϊόν συναισθήματος, ένα προϊόν που θα λύσει για πάντα το πρόβλημα το οικονομικό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Υπάρχει μια άλλη κατηγορία, των 150 ευρώ, με τα ίδια καταστατικά δικαιώματα με αυτά των μελών των 50 ευρώ, θα μπορούν να ψηφίζουν, να ψηφίζονται, να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες, ότι προβλέπει το καταστατικό. Επειδή θα είναι κάποιοι άνθρωποι που θα έχουν την δυνατότητα να μας βοηθήσουν με τα χρήματα τους, θα τους δώσουμε κάποιες εμπορικές συνεργασίες που θα κάνουμε, κάποια προνόμια με περισσότερο πρακτικό όφελος. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα εγγυημένου εισιτήριου για τα παιχνίδια της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το όνειρο μου είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είναι όσο γίνεται περισσότεροι, να μας δώσουν αυτά τα 10 ευρώ για να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε με διαφάνεια, προς όφελος του συλλόγου».

Λόγω απουσίας του μέλους του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός, κ. Χρήστου Φλάμπουρα εκτός Αθηνών μετέφερε τον χαιρετισμό του στη Συνέντευξη Τύπου το μέλος του Τ.Α.Α. κ. Γεώργιος Κολιτσόπουλος:

«Το δύσκολο περιβάλλον που ζούμε, δεν έχει αφήσει αλώβητο ούτε τον αθλητισμό. Σε μία από τις μεγάλες μου αγάπες, το βόλεϊ, ο Ολυμπιακός, η ομάδα του λιμανιού του Πειραιά, όπου και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, κινδύνεψε να μη συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να εξοικονομήσει χρήματα.

Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε να συμβεί αυτό στη μοναδική ομάδα στην Ευρώπη με 11 παρουσίες σε Φάιναλ Φορ ευρωπαϊκών κυπέλλων. Μέσω της φιλίας μου με τον Μανώλη Κονταρό, τον Νίκο Σαλαπατάρα και τον Λευτέρη Χρυσοφάκη, γνώρισα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και ήδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο βοήθησα στο βόλεϊ.

Ο Μιχάλης είναι νοικοκύρης στα οικονομικά και με έπεισε να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Καλούμε, λοιπόν κι άλλους επιχειρηματίες να συμμετέχουν και να βοηθήσουν έμπρακτα τον αθλητισμό σε όλα τα αγωνίσματα.

Λαμπρό παράδειγμα για εμένα αποτελεί ο Πρόεδρός μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, που με την ειλικρινή του αγάπη και βοήθεια για τον Ολυμπιακό, με μύησε στον χώρο του αθλητισμού.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Φλάμπουρας»

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο επίτιμος Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Αλέξανδρος Αδαμαντόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Νίκος Σαλαπατάρας, Λευτέρης Χρυσοφάκης και τα μέλη του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός, Γεώργιος Κολιτσόπουλος και Παντελής Ταρνατόρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα ισόβια έγιναν... αθώωση!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα ισόβια έγιναν... αθώωση!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ