2013-06-19 20:42:03
Φωτογραφία για Τα ισόβια έγιναν... αθώωση!
Διατυμπάνισε την αθωότητά του και τελικά τα ισόβια έγιναν αθώωση! Ο λόγος για έναν... 33χρονο από την Αλβανία που συνελήφθη πριν από περίπου 1,5 χρόνο μαζί με 4 ακόμη άτομα (συνολικά 3 άνδρες και 2 γυναίκες) για κατοχή 17 κιλών χασίς!

Το Δεκέμβριο του 2012, το Δικαστήριο, πρωτόδικα, είχε επιβάλει ισόβια στους 4 από τους 5 Αλβανούς και στη δεύτερη γυναίκα, μία 20χρονη ομοεθνή τους, ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Ο 33χρονος που από την αρχή έλεγε ότι είναι αθώος και σε βάρος του οποίου υπήρχε μόνον ένα επιβαρυντικό στοιχείο καθώς στο αμάξι του φερόμενου ως εγκεφάλου- στο οποίο ο ίδιος επέβαινε- φέρεται να είχε βρεθεί ένα κιλό χασίς, δεν έκανε πίσω και συνέχισε να βροντοφωνάζει την αθωότητά του Σε αυτή την αθωότητα πίστεψε ο δικηγόρος τους, κ. Γ. Στειακάκης, ο οποίος κατέθεσε αίτηση επίσπευσης της ακροαματικής διαδικασίας, πράγμα που έγινε σήμερα στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς του και τον αθώωσε πανηγυρικά όπως και την 20χρονη κοπέλα στην οποία επιβλήθηκαν 10 χρόνια κάθειρξη.

Για τα άλλα δύο μέλη της ομάδας, η ποινή φυλάκισης είναι 15 και 10 χρόνια, αντίστοιχα, για τον φερόμενο ως εγκέφαλο και τον τρίτο συνεργό.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ