2013-06-19 20:40:53
Φωτογραφία για Στα 2 η ΔΗΜΑΡ - Άλλοι θέλουν συγχώνευση με ΠΑΣΟΚ κι άλλοι προσέγγιση με ΣΥΡΙΖΑ...!!!
Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης

Διχασμένη για το μέλλον του κόμματος του Φώτη Κουβέλη εμφανίζεται η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Προσέγγιση με το ΠΑΣΟΚ ή άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το βασανιστικό ερώτημα το οποίο ταλανίζει την σκέψη των περισσοτέρων στελεχών της ΔΗΜΑΡ από την στιγμή που όπως δείχνουν όλα το κυβερνητικό σχήμα ως έχει σήμερα μάλλον θα αναθεωρηθεί Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εμφανίζεται ιδιαίτερα πιεσμένος από τα στελέχη του κόμματός του τα οποία του ζητούν  να επανακαθορίσει την σχέση του κόμματός του  μέσα στην τρικομματική κυβέρνηση τραβώντας μια σαφή γραμμή διαφοροποίησης από την ΝΔ του Αντ. Σαμαρά.

Οι συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη  θεωρούν ότι ακόμα και αν βρεθεί κάποια λύση σήμερα για την εκτόνωση της κρίσης αμέσως μετά το καλοκαίρι η τρικομματική κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει εκ νέου σοβαρά θέματα και δυσεπίλυτα προβλήματα από την στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση και νέο πακέτο μέτρων.


Ακόμα τα στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου πιστεύουν ότι ο Αντ. Σαμαράς έχει αποφασίσει να στήσει τις κάλπες αρκεί να μην το χρεωθεί αυτός.

Όπως ισχυρίζονται μάλιστα γι αυτό το λόγο εμφανίζεται αδιάλλακτος στο θέμα της ΕΡΤ παρά το γεγονός ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν στείλει σαφή μηνύματα ότι δεν αποδέχονται άλλη λύση πλην της επαναφοράς της  κρατικής τηλεόρασης στην προτέρα κατάσταση.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες επιμένουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προσέγγιση στελεχών της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι η πλειοψηφία των στελεχών  του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς  προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο δηλαδή το ΚΚΕ εσωτερικού.

Άλλωστε όπως είναι γνωστό το αίμα νερό δεν γίνεται  
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ