2013-06-19 22:27:24
Φωτογραφία για ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ως τέτοιος θα συμπεριφερθεί και το φετινό καλοκαίρι.

Το μοντέλο το οποίο εφαρμόζουν οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει για κανέναν λόγο και αναλόγως θα πορευτούν και φέτος. Η σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με την απώλεια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά τόσο μεγάλοι σύλλογοι όπως ο Θρύλος οφείλουν να συνεχίζουν απτόητοι.

Οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν την Τρίτη με τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα, για να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Το ...«θρι πιτ» είναι τεράστιο κίνητρο στο οποίο δεν θα γυρίσουν την πλάτη, αφού αν επιτευχθεί θα πρόκειται για κάτι εξωπραγματικό για τα δεδομένα του μπάσκετ. Οι δυο πλευρές είχαν συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα και απλώς παρέθεσαν τις σκέψεις τους σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα της ερχόμενης σεζόν.


Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός επεσήμαναν ορισμένα πράγματα στον Έλληνα τεχνικό σε σχέση με τις οικονομικές λεπτομέρειες στις οποίες θα κινηθεί ο προϋπολογισμός και φυσικά για τις όποιες συζητήσεις και εξελίξεις έχουν υπάρξει μέχρι τώρα. Από την πλευρά του ο Μπαρτζώκας ήταν αρκετά προετοιμασμένος αφού ήδη έχει κατασταλάξει σε ορισμένα πράγματα, σε σχέση πάντα με το υλικό που καθοδήγησε την πρώτη του χρονιά στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αρχικό μέλημα των ανθρώπων της διοίκησης είναι να ανανεώσουν με τους Σπανούλη και Χάινς, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αφού γύρω από αυτούς, όπως και τον Πρίντεζη, θέλουν να κινείται η ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο 48χρονος τεχνικός έχει ορισμένους παίκτες στο μυαλό του και φυσικά δεν γίνεται να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση, αφού αν μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό σίγουρα θα ενδιαφέρουν κι άλλες ομάδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ