2013-06-20 16:57:03
Φωτογραφία για Οργισμένη επιστολή της Πιπιλή στον Τρίμη: Αυτοδιαγράφομαι από την ΕΣΗΕΑ όσο είσαι εσύ πρόεδρος!
Μια τέτοια συμπεριφορά οδηγεί στη φίμωση και την απαξίωση κάθε έννοιας που εμπεριέχει η Δημοκρατία" Την απόφασή της να αυτοδιαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ γνωστοποίησε με επιστολή της στον μέχρι στιγμής πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Δημήτρη Τρίμη, η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, καταγγέλλοντας κατ’ εξακολούθησιν φασίζουσα πρακτική της παράταξης που είχε, μέχρι πρότινος, την πλειοψηφία στο Σωματείο.

Όπως αναφέρει, μια τέτοια συμπεριφορά οδηγεί στη φίμωση και την απαξίωση κάθε έννοιας που εμπεριέχει η Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής, «είναι αδιέξοδη και καταστροφική για το ιστορικό σωματείο η πολιτική σας με συνεχείς επιλεκτικές πρακτικές των διαγραφών ή των απειλών για διαγραφές και με την συνεχιζόμενη επιλεκτική πρακτική των απεργιών, ειδικά όταν συμβαίνουν κορυφαία γεγονότα και δεν υπάρχει το αυτονόητον της Δημοκρατίας, το αγαθόν της ενημέρωσης».

«Κάντε και άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας και θα το καταφέρετε, πιστέψτε με, να κλείσουν κι άλλες εκδοτικές, ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις που γονατίζουν από την κρίση αλλά δεν πληρώνουν μαύρα, καταλαβαίνετε τι εννοώ κύριε Τρίμη» δηλώνει χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.

«Καταλήγω κύριε Τρίμη, ότι όσο διάστημα είστε εσείς ο εκφραστής της ΕΣΗΕΑ και επιμένετε στις ίδιες πρακτικές αυτοδιαγράφομαι!» υπογραμμίζει η βουλευτής.
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ