2013-06-20 18:20:02
Φωτογραφία για Τζόνι Ντεπ: Γεννήθηκα σχεδόν τυφλός από το αριστερό μου μάτι
Σε μία αποκάλυψη που ουδείς γνώριζε προέβη ο Τζόνι Ντεπ. Ο εκκεντρικός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι γεννήθηκε σχεδόν τυφλός από το αριστερό του μάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι "σαν νυχτερίδα".

Και το δεξί του μάτι όμως έχει επηρεαστεί και έχει υψηλή μυωπία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς το ζευγάρι φιμέ γυαλιά του.

"Όλα είναι πολύ - πολύ θολά. Ποτέ δεν είχα καλή όραση" τόνισε ο 50χρονος σταρ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stones, που χωρίς το απαραίτητο αξεσουάρ του. μπορεί να δει μόλις μερικά εκατοστά από το πρόσωπο του!

Για το λόγο αυτό δυσκολεύεται πάρα πολύ να παίξει σε ταινία, που δεν μπορεί να φοράει τα γυαλιά του, όπως στον "Ψαλιδοχέρη", στους "Πειρατές της Καραϊβικής", αλλά και στο νέο του φιλμ "Lone Ranger".

Ωστόσο, ο Ντεπ μίλησε και για το τέλος της 14χρονης σχέσης του με τη Βανέσα Παραντίς, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά:

"Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Αλλά έτσι είναι η φύση των χωρισμών. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις μια σχέση με το είδος της δουλειάς που κάνω γιατί είσαι συνέχεια μακριά. Δεν ήταν εύκολο για εκείνη. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά! Θα την αγαπώ για πάντα!".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ