2013-06-20 21:00:04
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ ...ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στο εξωτερικό, αλλά από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν πήγε για να... «κλείσει» κάποια μεταγραφική υπόθεση.

Το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου σε χώρα του εξωτερικού, δημιούργησε την αίσθηση ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού πήγε για να «κλείσει» κάποια μεταγραφική υπόθεση, αλλά σύμφωνα με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ τα πράγματα δεν είναι έτσι Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι το ταξίδι δεν ήταν μεταγραφικού περιεχομένου ενώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το "sport-fm.gr", τόνισαν ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη στον σχεδιασμό της ομάδας καθώς βρισκόμαστε 20 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Στο Λιμάνι έχουν επισημάνει πολλές φορές ότι καταβάλλεται προσπάθεια να δώσουν το "παρών" στην έναρξη της προετοιμασίας 1-2 παίκτες από το σύνολο αυτών που θα αποκτηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν.

Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφές μιας ομάδας τόσο γρήγορα.

Πρόκειται για κάτι που, όπως υπενθιμίζεται στο δημοσίευμα, είχε τονίσει και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" όταν μια ομάδα έχει υψηλούς μεταγραφικούς στόχους ως ένα βαθμό εξαρτάται από τα πλάνα και τις αποφάσεις των άλλων ομάδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ