2013-06-20 21:47:03
Φωτογραφία για Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης Παναχαϊκού Όρους
Στις 12 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης Παναχαϊκού Όρους στο Πουρναρόκαστρο για τη Σχολική περίοδο 2012-2013.

Τη χρονιά που διανύσαμε επισκέφθηκαν το χώρο του Κέντρου και υλοποίησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα περίπου 2.100 μαθητές απο σχολεία του δήμου Πατρέων, των όμορων Δήμων και απο άλλες περιοχές της Ελλάδας. Αυξημένη ήταν και η προσέλευση μεμονωμένων επισκεπτών τα Σαββατοκύριακα. Οι καινοτομίες για τη χρονιά που έκλεισε ήταν η υλοποίηση του εκπαιδευτικού βιωματικού προγράμματος "Ανακαλύπτωντας το περιβαλλοντικό μονοπάτι Πουρναρόκαστρο -Ελεκιστριάνικο ρέμα" και το πλήρως ανακαινισμένο εκθεσιακό - πληροφοριακό υλικό του Κέντρου. Σημαντικά συνέβαλε τους τελευταίους 3 μήνες στη διάδοση των δραστηριοτήτων μας η σελίδα στο www.facebook.com/Panchaiko με το πλούσιο υλικό που αναρτούμε.

Τη νέα χρονιά θα υπάρξουν σίγουρα νέα στοιχεία που θα ανανεώσουν τις δραστηριότητές μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Λ. Αλεξόπουλο, Μ. Μιχαλοπούλου, Η. Καραχάλιο και Γ. Αποστολοπούλου για την αφοσίωσή τους και τη καταπληκτική δουλειά που έκαναν και φέτος στο Κέντρο. Επίσης τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γ. Σιγαλό για την συνεργασία και για την υποστήριξη των προσπάθειών μας. Στη φωτογραφικό άλμπουμ παρατίθενται κάποιες απο τις φετινές στιγμές των προγραμμάτων του
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ