2013-06-20 21:48:07
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΒΕΡΔΟΥ : ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ
Δηλώσεις στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων έκανε ο ατζέντης του Ζοάν Βερδού, αναφερόμενος κυρίως στα αίτια του... διαζυγίου με την Εσπανιόλ.

Ο Μάχικο Ντίαθ τόνισε ότι... «ο Βερδού δεν είναι φιλοχρήματος όπως τον κατηγόρησε ο πρόεδρος της Επσανιόλ. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό, δεν έγινε ποτέ πρόταση αύξησης κατά 20%, όπως είπε ο πρόεδρος. Αντιθέτως ο Βερδού δεχόταν μείωση 70% σε σχέση με όσα είχαμε συμφωνήσει αρχικά. Για αυτή την υποχώρηση ζητούσαμε πενταετές συμβόλαιο και στη συνέχεια τέσσερα συν ένα. Μας είπαν για δύο χρόνια και μετά έβαλαν οψιόν και για τρίτο. Δεν τα βρήκαμε, δεν το δεχτήκαμε, παρότι ο Βερδού ήθελε να μείνει στην Εσπανιόλ».

Όσο για τη συνέχεια ο μάνατζερ του Βερδού δεν ήταν αποκαλυπτικός...

«Υπάρχει μια θεαματική προσφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ζοάν εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστος. Είναι δύσκολο να φύγει από την Ισπανία. Έχει κι άλλες προτάσεις που τον ικανοποιούν στο οικονομικό κομμάτι αλλά όχι στο αθλητικό».

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του περιμένει την Παρασκευή την τελική απάντηση του παίκτη για το αν θα δεχτεί η όχι την πρόταση για τριετές συμβόλαιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ