2013-06-21 04:19:04
Φωτογραφία για Λέτα: Σημαντικό να αναστηθεί η Ελλάδα
«Θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναστηθεί η Ελλάδα, διότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναστηθεί και η Ευρώπη» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ- ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ξένους δημοσιογράφους, σήμερα στη Ρώμη.

«Φθάνουν θετικά μηνύματα για το μέλλον, με μια ανατροπή της αρνητικής τάσης. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η συμβολική αξία της Ελλάδας ξεπερνά την οικονομική της διάσταση» πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

«Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δουλεύουμε μαζί σε πολλούς τομείς και σύντομα θα επισκεφθώ την Αθήνα, όπως έχουμε συμφωνήσει, για να ενισχυθεί η συνεργασία μας. Ένας από τους σημαντικότερους τομείς της είναι εκείνος του αγωγού φυσικού αερίου TAP (Trans Adriatic Pipeline), που από το Αζερμπαϊτζάν θα πρέπει να φτάνει μέχρι την Ιταλία» υπογράμμισε ο Ενρίκο Λέτα.

«Παρακολούθησα, βέβαια, και εγώ τις εικόνες που έφτασαν από την Ελλάδα σχετικά με το θέμα της δημόσιας τηλεόρασης και πρέπει να πω ότι μου προκάλεσαν δυνατές συγκινήσεις. Εδώ στην Ιταλία, θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση και περηφάνια των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση Rai» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης συνεργασίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ