2013-06-21 08:02:21
Φωτογραφία για Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού
Συνεχίζει τις επαφές ο Ολυμπιακός  για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του και είναι με παίκτες που δεν είναι απλές περιπτώσεις, επειδή ακριβώς προέρχονται από καλά πρωταθλήματα. 

Οι περιπτώσεις των Βερδού και Μολό είναι ενδεικτικές. Στον Ισπανό έχει γίνει η μακράν καλύτερη πρόταση από κάθε άλλη ομάδα, αλλά η πρώτη του επιλογή δεν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και για τον Γάλλο, η Νανσί τον πουλάει, αλλά με πολλά χρήματα, που ακόμη είναι εκτός προϋπολογισμού του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πρώτα απ' όλα ότι έχει πάρει τέσσερις παίκτες (Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Σάμαρη), τους οποίους είχε κλείσει από τον χειμώνα. Από αυτούς ένας προορίζεται για βασικός σε κάθε περίπτωση (Σαλίνο), άρα οι σημαντικές κινήσεις δεν έχουν γίνει ακόμη. Αυτό λοιπόν που τόνιζαν στον Πειραιά είναι ότι υπάρχουν ακόμη 20 ημέρες για να ξεκινήσει η προετοιμασία, άρα χρόνος για να αποκτηθούν οι βασικοί στόχοι που έχουν θέσει, για την ενίσχυση πρώτα της μεσαίας γραμμής και στα άκρα της επίθεσης.

Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός είχε σχεδιάσει να έχει αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη μέχρι τώρα και γι' αυτόν το λόγο έφερε στην Αθήνα τον Βερδού και έκανε επαφές ο Ισά στη Γαλλία για τον Μολό.

Αμεσα δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή, ωστόσο ο στόχος όπως έχει πει ο Ισά να έχουν αποκτηθεί δύο, τρεις παίκτες μέχρι τις 9 Ιουλίου που ξεκινάει η προετοιμασία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ