2013-06-21 12:00:15
Φωτογραφία για Στηρίζει Γουίτμαρς ο Μπάτον
Μπορεί η McLaren να διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της, αφού όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη, αλλά ούτε να πλασαριστεί στο βάθρο στα εφτά γκραν πρι της σεζόν, ωστόσο ο Τζένσον Μπάτον στηρίζει τον Μάρτιν Γουίτμαρς.

Ο Βρετανός πιλότος χαρακτήρισε τον Γουίτμαρς ως το ιδανικότερο αφεντικό, το οποίο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα της και να επιστρέψει στην κορυφή.

«Νομίζω ότι ο Μάρτιν είναι πολύ καλός ηγέτης και άνθρωπος. Είναι ο τύπος που μπορείς να εμπιστευτείς και να πιστέψεις. Όλοι στις εγκαταστάσεις νιώθουν ακριβώς το ίδιο για τον Γουίτμαρς», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι πολύ δύσκολο για το αφεντικό μιας ομάδας που είναι πετυχημένη ξαφνικά να μην μπορεί να κερδίζει γκραν πρι. Είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο αφεντικό για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Είμαστε μία ομάδα που είχε συνηθίσει στις νίκες και για αυτό αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για εμάς. Ανυπομονούμε και δουλεύουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Μία νίκη στο Σίλβερστοουν φαντάζει κάτι δύσκολο, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι δεν καταλαβαίνουμε;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι δεν καταλαβαίνουμε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ