2013-06-21 14:24:57
Φωτογραφία για Πρόσκληση σύγκλησης φορέων ε.ε. & ε.α. ΕΔ & ΣΑ
H ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. απευθύνει έκκληση για την από κοινού άμεση ανάληψη ενεργειών ΟΛΩΝ των φορέων ε.ε. και ε.α. στελεχών των ΕΔ & ΣΑ, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συναποφασίσουμε για τους τρόπους ενωτικής και μαζικής αντίδρασης, στην επερχόμενη επί των κεφαλών μας νέα λαίλαπα.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνουμε την άμεση σύγκληση σύσκεψης, εντός του δεύτερου 15νθημέρου Ιουνίου, σε τόπο και χρόνο που θα καθοριστεί, ώστε να αποφασίσουμε τους τρόπους κοινών και ενιαίων δράσεων, που σίγουρα δεν μπορούν να είναι οι μέχρι σήμερα ακολουθούμενες.

Απευθύνοντας έκκληση συμμετοχής σε όλους και με σκοπό η παραπάνω σύσκεψη ισότιμης εκπροσώπησης να παράγει αποτέλεσμα, προτείνουμε τη συμμετοχή μέχρι 2 εκπρόσωπων από κάθε φορέα. Θεωρούμε δε ιδιαίτερα σημαντική τη συμμετοχή των φορέων εκπροσώπησης των ΣΑ, διότι πιστεύουμε ότι υπάρχουν κοινές διεκδικήσεις οι οποίες απαιτούν και την κοινή αντίδραση.

Η ΑΝΕΑΕΔ θεωρεί ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για να δείξουμε την αντίθεση μας, την δύναμη μας και την ενότητα μας προς την συνεχή αυθαιρεσία του κράτους έναντι των ε.ε. & ε.α. στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.

Ολόκληρη η επιστολή προς τους φορείς των ΕΔ & ΣΑ

Koindr Jun 13 by Kranos Kranosgr
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ