2013-06-22 09:10:07
Φωτογραφία για ΤΑ... ΜΕΤΑ-ΒΕΡΔΟΥ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η υπόθεση Βερδού δεν υπάρχει πλέον και ο Ολυμπιακός φουλάρει για να κάνει την κίνηση του στο μεταγραφικό παζάρι. Μολό και Αμαλφιτανό στο προσκήνιο, ενώ προτάθηκαν και άλλες λύσεις...

Η θετική απάντηση από τα χείλη του Βερδού στην πρόταση του Ολυμπιακού δεν ήρθε ποτέ και οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους. Με τον Ισπανό να αποτελεί παρελθόν, στο... ερυθρόλευκο προσκήνιο έρχονται Μολό και Αμαλφιτανό.

Η περίπτωση του Μολό δεν είναι εύκολη εξ αρχής. Ο Γάλλος εξτρέμ κοστολογείται ακριβά από τη Νανσί, οι ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν είναι αρκετές αφού έκανε αρκετά καλή σεζόν και τα πράγματα δυσκολεύουν. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως η Νανσί από την στιγμή που υποβιβάστηκε θέλει χρήματα στο ταμείο και αν οι ερυθρόλευκοι κάνουν μια δελεαστική πρόταση, που να συμφέρει τη γαλλική ομάδα τότε μπορεί και να τα βρουν.

Όσον αφορά τον Αμαλφιτανό, ο Γάλλος πλέι μέικερ βλέπει με καλό μάτι τυχόν μεταγραφή στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr" μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι Γάλλοι να αποζημιωθούν
. Ο Πιέρ Ισά έχει βέβαια αρκετά καλές σχέσεις με την σύλλογο της Μασσαλίας και μπορεί να διαπραγματευτεί αλλά ο βαθμός δυσκολίας της μεταγραφής είναι μεγάλος.

Κάθε μέρα στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, φτάνουν αρκετά ονόματα που ενδεχομένως θα ενδιαφέρουν το σύλλογο. Ένα από αυτά είναι του Χιλιανού, Ματίας Φερνάντεζ από τη Φιορεντίνα, ο οποίος παραχωρείται δανεικός. Από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Λα Κορούνια, τρεις ποδοσφαιριστές προτάθηκαν στον Ολυμπιακό και αυτά είναι του Χουάν Ντομίνγκεζ (23 ετών, χαφ), Πίτσι (23 ετών, εξτρέμ) και Μπρούνο Γκάμα (25 ετών, εξτρέμ). Τέλος, υπήρχαν ποδοσφαιριστές και από την γαλλική αγορά με τα ονόματα των Μποντμέρ, Πεντρετί και Ομπράνιακ να ξεχωρίζουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ