2013-06-22 11:34:08
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ Η ΙΝΔΙΑ
Από την πλευρά της Ινδίας διαψεύδονται οι φήμες που τη θέλουν να μη φιλοξενεί αγώνες της Formula1 από το 2014, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Οι φήμες για μη διεξαγωγή αγώνα Formula1 στην Ινδία την επόμενη χρονιά έκαναν χθες την εμφάνισή τους, με την πλευρά των διοργανωτών να τις διαψεύδει. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Ασκάρι Ζαϊντί τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος η ασιατική χώρα να εγκαταλείψει τα Γκραν Πρι, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτά θα διεξάγονται μέχρι το 2015.

«Κάποιες διεθνείς οργανώσεις ειδήσεων προσπαθούν να διαδώσουν φήμες ότι το JPSI δε θα φιλοξενήσει το Ινδικό Γκραν Πρι το 2014. Η συμφωνία μας με τη διοίκηση της Formula1 είναι να διεξάγουμε αγώνες στην πίστα του Μπούντι μέχρι το 2015 και είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να το κάνουμε αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος για μας να παρατήσουμε τους αγώνες. Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να προωθούμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ινδία σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση και τις παγκόσμιες και τοπικές οργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ