2013-06-22 15:20:03
Φωτογραφία για Οι Αctive Member στην Πάτρα - Τιμή εισιτηρίου
Για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση θα έρθει στην Πάτρα την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στον πολυχώρο Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων, στο πλαίσιο της open air περιοδείας του, το γνωστό χιπ χοπ συγκρότημα, από το Πέραμα της Αθήνας, οι Αctive Member.

Οι Active Member που συμπλήρωσαν ήδη 20 χρόνια στη δισκογραφία και στο Ελληνικό μουσικό προσκήνιο, δίνουν εδώ και δύο δεκαετίες το ξεχωριστό καλλιτεχνικό στίγμα τους με τους ψαγμένους στίχους τους πάνω σε κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και τον μουσικό χιπ χοπ ρυθμό τους.

Θεωρούνται το πρώτο Ελληνικό γκρουπ του συγκεκριμένου μουσικού ρεύματος που έκανε τη διαφορά στα εγχώρια καλλιτεχνικά πράγματα, πριν μάλιστα γίνει ακόμη μόδα το χιπ χοπ.

Στο νέο αυτό live τους στην Πάτρα, οι Active Member θα παίξουν κομμάτια από το νέο δίσκο τους με τίτλο «Αρσενάλι» αλλά και παλιότερα τραγούδια τους.

Οι Active Member κυκλοφόρησαν τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο τους, το 1993. Σήμερα αποτελούνται από τον B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου).

Οι πόρτες τη βραδιά της συναυλίας θα ανοίξουν στις 20.30 ενώ το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ