2013-06-22 15:14:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Αύριο νέα συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για τυχόν επεισόδια
Αυξάνονται οι εμφανίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Μετά από μόλις μια βδομάδα μετά την παρουσία των βουλευτών Ηλία

Παναγιώταρου, Μιχαήλ Αρβανίτη, Κασιδιάρη Ηλία και του υπεύθυνου περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα και την ομιλία τους στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος, επί της οδού Δημ. Γούναρη 54, παραπλεύρως του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος, ένας ακόμη βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα κάνει την εμφάνισή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πρόκειται για το βουλευτή Κορινθίας του κόμματος, Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasNews.com, θα βρεθεί αυτή την Κυριακή στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στα νέα γραφεία, που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ.

Φυσικά, η παρουσία του στην πόλη έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, δεδομένου ότι, ιδίως υπό τις νέες συνθήκες - αντιεξουσιαστές και Χρυσαυγίτες έχουν στέκι και γραφεία στον ίδιο δρόμο πλέον- το να προκληθεί ένταση και τα πράγματα να ξεφύγουν δεν θεωρείται και απίθανο σενάριο.

patrasnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ