2013-06-22 20:22:10
Φωτογραφία για Τι θα δούμε αυτό το Σαββατόβραδο στην TV
Ταινίες ελληνικές και ξένες, μάθημα μαγειρικής αλλά και ντοκιμαντέρ μπορούν να παρακολουθήσουν στις οθόνες τους αυτό το βράδυ οι τηλεθεατές.

Στο MEGA στις 21:15 ο Γιάννης Λουκάκος μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το κοτόπουλο στο Dr.Cook.

Αμέσως μετά, στις 22:30 η ξένη ταινία "Ακαταμάχητος" με τους Σάι Κι, Τζάκι Τσαν, Τόνι Λεούνγκ.

Βρίσκοντας στην ακρογιαλιά ένα ρομαντικό σημείωμα κλεισμένο σε μπουκάλι, μια νεαρή κοπέλα εγκαταλείπει το χωριό της και ταξιδεύει στο Χονγκ Κονγκ αναζητώντας τον αληθινό έρωτα. Θα τον βρει στο πρόσωπο ενός μεγαλοεπιχειρηματία, τον οποίο σώζει από τους διώκτες του....

Στον ΑΝΤ1 στις 21:15 αρχίζει η ξένη ταινία "NORBIT" με τους Έντι Μέρφυ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Θάντι Νιούτον, Έντι Γκρίφιν.

Ο Νόρμπιτ ήταν ένα ορφανό παιδί που μεγάλωσε με έναν ιδιόρρυθμο Κινέζο εστιάτορα, τον κύριο Γουόνγκ, όταν εγκαταλείφθηκε στα σκαλιά του εστιατορίου του
. Εκεί είχε γνωρίσει την Κέιτ και τα δύο παιδιά ήταν αχώριστα, ώσπου η Κέιτ υιοθετήθηκε κι έφυγε από την πόλη. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η Ρασπούσια, ένα υπέρβαρο κορίτσι τον αναγορεύει αγόρι της... Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Νόρμπιτ ζει ακόμα καταπιεσμένος με τη Ρασπούσια, σύζυγό του πλέον, που έχει εξελιχθεί σε ένα "τέρας" και του κάνει τον βίο αβίωτο. Θα βρει άραγε το θάρρος να κατακτήσει την αληθινή του αγάπη όταν εκείνη εμφανιστεί ξανά έπειτα από τόσα χρόνια;

Στον Alpha, στις 21:00 αρχίζει η ελληνική ταινία "Μάντεψε τι κάνω τα βράδια" με τους Στάθη Ψάλτη, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκο Ρίζο.

Ένας ορφανός νέος, μεγαλωμένος από τσιγγάνους, ανοίγει μια σχολή για επίδοξους ζητιάνους. Τα βράδια όμως ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρις ότου ένα ζευγάρι απατεώνων προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Τελικά θα ερωτευθεί τη γυναίκα-απατεώνα και θα ζήσει μαζί της ευτυχισμένος, μακριά από τις παρανομίες.

Στις 21:00 στο Star αρχίζει σε Α΄ τηλεοπτική προβολή, η ταινία "Ο πρίγκιπας κι εγώ" με τους Τζούλια Στάιλς, Λουκ Μάμπλι, Μπεν Μίλερ, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Τζέιμς Φοξ.

Ο γιός της βασιλικής οικογένειας της Δανίας έχει ένα χρόνο μέχρι να αναλάβει καθήκοντα βασιλιά της χώρας του. Αποφασίζει λοιπόν να “ευρύνει” τους ορίζοντές του πηγαίνοντας για σπουδές στις Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα στο Ουισκόνσιν. Εκεί, κρατά μυστική την πραγματική του ταυτότητα και είναι έτοιμος να ζήσει κάθε είδους παράτολμη εμπειρία, καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά σε ένα περιβάλλον με ελάχιστους περιορισμούς, όπου μάλιστα δεν τον γνωρίζει κανείς. Ο έρωτας δεν αργεί να του χτυπήσει την πόρτα και ο Έντουαρντ ερωτεύεται μία νεαρή κοπέλα, την Πέιτζ, κόρη αγρότη. Ο χρόνος περνάει και η σχέση τους εξελίσσεται αλλά σύντομα ο Έντουαρντ θα πρέπει να επιστρέψει, για να αναλάβει τον θρόνο στη χώρα του, γεγονός βέβαια που η Πέιτζ αγνοεί, καθώς δεν φαντάζεται πως το αγόρι της είναι ένας αληθινός πρίγκιπας και όχι του παραμυθιού! Το ταξίδι, που θα χάριζε στον πρίγκιπα εμπειρίες ζωής έχει, μάλλον, μόλις ξεκινήσει Αμέσως μετά, στις 23:15 στο Star έχει την ταινία "Σύζυγος κατά λάθος" με τους Ούμα Θέρμαν, Κόλιν Φερθ, Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Σαμ Σέπαρντ.

Η Δρ. Eμα Λόιντ, σταρ του ραδιοφώνου και εξπέρ στις ερωτικές συμβουλές, και ο εκδότης - αρραβωνιαστικός της Μάικλ, θεωρούν ότι το να βγάλουν άδεια γάμου στη Νέα Υόρκη είναι μια απλή υπόθεση. Μια επίσκεψη στην αίθουσα τελετών του δημαρχείου και σε 5 λεπτά είσαι παντρεμένος.

H τελειομανής Eμα, η οποία θεωρεί πως για όλα υπάρχει λύση, συμβουλεύει μια φανατική της ακροάτρια να διαλύσει οριστικά τη σχέση της με τον πυροσβέστη Πάτρικ Σάλιβαν. Εξαιτίας των συμβουλών της Έμα, ο Πάτρικ χάνει για πάντα τον έρωτα της ζωής του! Και όπως είναι φυσικό θέλει να πάρει εκδίκηση!

Όταν διαβάζει στην εφημερίδα για τον επικείμενο γάμο της Δρ. Λόιντ, καταστρώνει το τέλειο σχέδιο. Ο οργισμένος πυροσβέστης της Νέας Υόρκης - μία ιδιοφυΐα στους υπολογιστές - «τρυπώνει» στα ηλεκτρονικά αρχεία του δημαρχείου και η εκδίκηση είναι πια γεγονός! Η Eμα δεν μπορεί να παντρευτεί τον Μάικλ επειδή είναι ήδη παντρεμένη με τον...Πάτρικ!

Στις 23:00 στο ΣΚΑΪ αρχίζει το "LIFE Primates". Ένα ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής ΣΚΑΪ, BBC, Discovery, και Open University (Βρετανίας).

Ανακαλύψτε την απίστευτη ποικιλομορφία της ζωής στον πλανήτη μας και γνωρίστε τις εκπληκτικές τακτικές επιβίωσης που έχουν αναπτύξει όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί προκειμένου να εξασφαλίσουν την επικράτησή τους Πηγή: zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ