2013-06-22 20:22:25
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΜΕ... ΓΚΟΛ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στην πρώτη της παρουσία σε Μουντιάλ Νέων, η Ελλάδα έπαιξε στα ίσα ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, Μεξικό, του οποίου επικράτησε 2-1, χάρη στο γκολ του Κολοβού στο 89' στην πρεμιέρα του Μουντιάλ Κ-20.

Εκπληκτικά τα... "μωρά" του Τσάνα, που προηγήθηκαν με τον Μπουχαλάκη στο 17', προτού ισοφαριστούν στο 40' από τον Εσπερικουέτα. Το "χρυσό" γκολ προήλθε μετά από προσωπική ενέργεια και φοβερό τελείωμα του Κολοβού στο 89' που έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς και τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης!

Όσον αφορά τους... ερυθρόλευκους, ο Διαμαντάκος πήρε ωραία τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, έδωσε την πάσα στον Μπουχαλάκη, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του ματς!

Μεξικό U20 (Σέρχιο Αλμαγέρ): Σάντσες, Μαρίν, Μπρισένιο, Ερνάντες, Εσπερικουέτα, Μπουένο, Κορόνα, Αμπέγια, Τρεβίνιο (81' Φαν Ράνκιν), Λούνα (61' Λόπες), Εσκομπόσα (65' Γκονζάλες).

Ελλάδα U20 (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαϊδης, Κωνσταντινίδης, Μπάλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (68' Φουρλάνος), Κολοβός, Γιαννιώτας (79' Λυκογιάννης), Διαμαντάκος (83' Ράνος).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ