2012-04-05 19:42:34
Φωτογραφία για Βutton: «O Lewis και οι Red Bull βασικοί μου αντίπαλοι για τον τίτλο»
Μετά τη νίκη στο Albert Park, ήρθε η απογοήτευση στη Sepang. 

Ο Jenson Button δεν τα πήγε καλά στη Μαλαισία τερματίζοντας μόλις 14ος, ευελπιστεί όμως πως η συνέχεια θα είναι σαφώς καλύτερη, βάσει της εικόνας του μονοθεσίου της McLaren.

Ο Βρετανός, πάντως, τονίζει πως οι βασικοί του αντίπαλοι στη μάχη του τίτλου είναι ο ομόσταβλός του, Lewis Hamilton και οι πιλότοι της Red Bull (Sebastien Vettel - Mark Webber), αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τον Fernando Alonso και τη Ferrari.

«Ακόμα και μετά από έναν κακό αγώνα, ο οποίος ελπίζω να είναι και ο τελευταίος μου για φέτος, απέχω 10 βαθμούς από την κορυφή και τον Alonso. Δεν με ανησυχεί όμως. Επίσης είμαι 5 βαθμούς πίσω από τον Lewis, ο οποίος βρίσκεται σε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο - τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά. Ο Lewis προφανώς είναι ο κύριος αντίπαλος όπως επίσης και η Red Bull. Θεωρώ ότι αυτοί είναι οι αντίπαλοί μου, προς το παρόν τουλάχιστον
. Η Mercedes έχει δείξει ότι είναι γρήγορη στις κατατακτήριες, περιμένουμε να τις δούμε πώς θα τα πάνε σε έναν καλό και στεγνό αγώνα. Αλλά η ομάδα για την οποία πρέπει να ανησυχούμε περισσότερο είναι η Red Bull», δήλωσε ο Πρωταθλητής του 2009 και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι ίσως δεν είμαι ο ταχύτερος οδηγός στο γκριντ, δεν είναι αυτός ο στόχος μου εξάλλου. Ο στόχος μου είναι να είμαι ο καλύτερος. Αλλά ποτέ δεν θεώρησα ότι είμαι ο καλύτερος. Είναι σημαντικό να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά να μην το παρακάνεις. Δεν είναι αυτή που σου δίνει τις νίκες στα Grand Prix αλλά είναι αυτή που σε βοηθάει πολύ να νικήσεις».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ