2013-07-07 11:44:06
Φωτογραφία για Hλεία: Μπαράζ μηνύσεων για άδειες σε καφέ και μπαράκια
Ξεκίνησε το καλοκαίρι και παράλληλα ξεκίνησε ο έλεγχος νομιμότητας λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τις τελευταίες ημέρες μετά από ελέγχους της Αστυνομίας έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά όπου υποβλήθηκαν μηνύσεις σε καταστηματάρχες, ενώ δεν έλειψαν σε κάποιες περιπτώσεις οι συλλήψεις για απείθεια, όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν είτε τον έλεγχο, είτε επιτέθηκαν φραστικά σε αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περιστατικά στον Πύργο και τη Ζαχάρω, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται εντατικά. Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους κάνουν λόγο για ανελέητο κυνήγι εν μέσω κρίσης σε μια προσπάθεια επιβίωσης, όταν και η κίνηση του κόσμου είναι αισθητά μειωμένη και τα προβλήματα πολλά που οδηγούν αρκετά καταστήματα να βάλουν λουκέτο.

Τόσο χθες όσο και προχθές υπήρξαν συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε καταστήματα στον Αγ. Ανδρέα Κατακόλου, στα Καλακέικα της Σκαφιδιάς, στον Πύργο και σε καντίνα στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως.

Οι άδειες των καταστημάτων είναι το βασικό αντικείμενο διαμάχης, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν εκδοθεί και αποφάσεις σφράγισης από τις κατά τόπους δημοτικές αρχές. Ακόμα μηνύσεις υποβάλλονται και οδηγούνται οι υπεύθυνοι στο αυτόφωρο για θέματα ηχορύπανσης και για έλλειψη αδειών μουσικών οργάνων.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ