2013-07-07 11:41:04
Φωτογραφία για ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός για τον Ιούλιο;
Η δύναμη της αγάπης και της ενότητας μπορεί να νικήσει τα πάντα, μπορεί να ξορκίσει από κοντά μας κάθε τι κακό! Αυτό είναι το μήνυμα που μας δίνει ο Ιούλιος, ο οποίος είναι ένας μήνας που θα αναθερμάνει τις ανθρώπινες σχέσεις και θα δημιουργήσει τη λαχτάρα για την δημιουργία οικογένειας... για την σύσφιγξη σχέσεων που είχαν περάσει προβλήματα, αλλά και για την επανασύνδεση ερωτικών δεσμών που αξίζει να έχουν συνέχεια!

Στον έρωτα θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που δεν επέτρεπαν όλο αυτό τον καιρό να απολαύσουμε με αθωότητα και ξεγνοιασιά το μεγαλείο των συναισθημάτων! Μέχρι το τέλος του μήνα πολλοί θα νιώσουν ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και άνεση από τις εξελίξεις που θα έχουν προκύψει στην αισθηματική τους ζωή, ενώ παράλληλα, πολλοί θα επενδύσουν σε μία σχέση και θα κάνουν σχέδια, τα οποία και θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν.

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, οι πιέσεις και οι προκλήσεις θα συνεχιστούν για όλους, όμως υπάρχουν και κάποιες μικρές ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν αρκετούς να επιδείξουν τις ικανότητές τους και να διασφαλίσουν πιο ευνοϊκές συνθήκες στους παραπάνω τομείς!


Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις θα αποτελέσουν πηγή αγάπης, ενέργειας και ζωτικότητας, θα είναι το ήρεμο, γαλήνιο λιμάνι που θα βοηθά να ξεπερνιούνται όλες οι δυσκολίες, που βιώνει ο κάθε ένας από εμάς στην προσωπική του ζωή!

Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Ο Ιούλιος είναι για σένα ο μήνας των απρόοπτων αλλαγών και των ξαφνικών γεγονότων. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάθε τι που θα σε βγάζει από τη ροής του προγράμματός σου. Το θετικό νέο είναι ότι αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία της ανάπτυξης σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Νέες ευκαιρίες θα σε κάνουν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να δεις το μέλλον με αισιοδοξία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ένα ταξίδι που θα κάνεις αυτό το μήνα θα σε ανανεώσει σημαντικά!

ΕΡΩΤΑΣ: Ειδήσεις, μηνύματα, προσκλήσεις και ερωτικές προτάσεις, θα κάνουν το φετινό Ιούλιο ιδιαίτερα καυτό για τα αισθηματικά σου! Δεν αποκλείεται αυτό το μήνα να έχεις επικοινωνία και με ένα άτομο του παρελθόντος, το οποίο κάποτε σήμαινε πολλά για σένα! Αν δεν έχεις ερωτικό δεσμό, ο μήνας αυτός προσφέρεται για ερωτικό παιχνίδι, το οποίο όμως δεν θα σου δίνει την εγγύηση για κάτι πιο μόνιμο στην πορεία.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Το ατού σου για αυτό το μήνα είναι η ευστροφία, αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες σου. Αν μπορέσεις λοιπόν να εκμεταλλευτείς προς το δικό σου συμφέρον αυτά τα πλεονεκτήματά σου θα μπορέσεις πραγματικά να σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να πηγαίνουν πίσω, γιατί αυτό τον μήνα θα παρατηρηθεί ανευθυνότητα από την πλευρά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αυτό τον μήνα θα επιτύχεις την αναγνώριση και θα κερδίσεις το σεβασμό από το περιβάλλον σου. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει τους περασμένους μήνες τώρα θα αποδώσουν και θα εκτιμηθούν δεόντως.Το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξεις σε όλη την πορεία του Ιουλίου είναι ότι κάποιες στιγμές μπορεί να χάνεις την ψυχραιμία, αλλά και την ευγένειά σου με αποτέλεσμα να μην λειτουργείς τόσο διπλωματικά όσο θα έπρεπε! Αυτό το μήνα θα κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι, το οποίο δεν το είχες στο πρόγραμμα ΕΡΩΤΑΣ: Καλοκαιράκι έχει η καρδιά σου αυτό το μήνα και το σημαντικότερο όλων είναι ότι καταφέρνεις να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και νιώθεις ότι έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Αν έχεις χωρίσει, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να διαγράψεις από την καρδιά και το μυαλό σου το πρόσωπο που πέρασε από τη ζωή σου και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Αν διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, τότε αυτό τον Ιούλιο θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Η τρυφερότητα, η ευαισθησία, ο ρομαντισμός, αλλά και η επιθυμία της συντροφικότητας, θα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του μήνα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου θα σου δοθούν μέσα από γνωριμίες που θα κάνεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Θα αναλάβεις νέες επαγγελματικές ευθύνες ή και ένα έργο, το οποίο θα απορροφήσει όλο σου το ενδιαφέρον. Στη δουλειά σου λοιπόν θα έχεις ανάπτυξη, έστω και αν το πορτοφόλι σου θα είναι μισοάδειο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Νιώθεις πως έφτασε επιτέλους ο καιρός να χαλαρώσεις, να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου, να ξεπεράσεις φόβους, ανασφάλειες και ανησυχίες και να φροντίσεις πάνω από όλα το πώς θα βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Ο Ιούλιος είναι ένας ήσυχος μήνας, κατά τον οποίο θα συνειδητοποιήσεις μεγάλες αλήθειες, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους ανθρώπους γύρω σου! Ο απολογισμός που θα κάνεις θα σε βοηθήσει να βάλεις νέες γερές βάσεις!

ΕΡΩΤΑΣ: Έφτασε η ώρα των αποφάσεων στα αισθηματικά σου και πάνω από όλα, αυτό που μετρά πλέον είναι το τι είναι το καλύτερο για σένα και για το μέλλον σου! Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα επιλέξεις να αποτραβηχτείς για λίγο από έναν άνθρωπο που σε έχει ταλαιπωρήσει, προκειμένου να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι μέλει γενέσθαι στην πορεία σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Η εμπειρία είναι γνώση και εσύ αυτό το μήνα διακρίνεσαι για όλα όσα έχεις αποκομίσει τους περασμένους μήνες, τα οποία και θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα επόμενα βήματα στην επαγγελματική σου καριέρα! Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου, άκουσε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου γίνουν και μην κλείνεις πόρτες! Στα οικονομικά, ο μήνας είναι αρκετά στενεμένος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Έχεις την επιθυμία να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιους σημαντικούς στόχους με τους οποίους έχεις παθιαστεί! Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που πρέπει να σκεφτείς λογικά και πρακτικά και να μην αφήσεις το χρήμα και την ύλη να προκαλέσουν τριβές στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα δεχθείς ευχάριστες προσκλήσεις και προτάσεις από φίλους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα βάρη της καθημερινότητάς σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα αναπτυχθεί για σένα, που δεν έχεις ερωτικό ταίρι! Πρόσεξε όμως γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό το μήνα υπάρχει ο κίνδυνος να μπλεχτείς σε μία κατάσταση που ούτε σε συμφέρει, αλλά ούτε έχει να σου προσφέρει κάτι! Αν διατηρείς ήδη έναν δεσμό, φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, γιατί είναι φανερό ότι αυτό το μήνα θα βάζεις άλλες προτεραιότητες.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Πρέπει να είσαι σε επιφυλακή για να διακρίνεις τις ευκαιρίες, αλλά και τις παγίδες που θα φέρει αυτός ο μήνας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Ο Ιούλιος είναι αποδοτικός μήνας, κατά τον οποίο μπορείς να έχεις χρηματικό κέρδος, το οποίο όμως θα το αποκτήσεις κατόπιν σκληρής δουλειάς και προσπάθειας!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Έντονα συναισθήματα, νοσταλγία, αλλά και αναπόληση θα φέρει στη ζωή σου αυτός ο Ιούλιος. Οι απαιτήσεις σου προς τα άτομα που αγαπάς θα γίνονται ολοένα και περισσότερες και πολλές φορές θα οδηγήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις στα άκρα! Μην αφήνεις τις δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά σου να εμποδίζουν την πρόοδο που έχεις βάλει στόχο… Πρέπει να αδιαφορήσεις για κάποιες καταστάσεις, οι οποίες δεν σε ωφελούν! Είναι ώρα για ξεκαθαρίσματα!

ΕΡΩΤΑΣ: "Ό,τι αξίζει πονάει, και είναι δύσκολο" λέει το τραγούδι! Αυτό το μήνα μπορεί να πικραθείς από τη στάση του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει αλλά θα έχεις και εσύ από την πλευρά σου το δικό σου μερίδιο ευθύνης! Θα νιώσεις ότι έχεις πλέον κουραστεί να προσπαθείς να αλλάξεις την κατάσταση που υπάρχει στα αισθηματικά σου, γιατί θα παρατηρήσεις ότι επικρατεί η στασιμότητα. Μην κρατάς κοντά σου έναν άνθρωπο απλά και μόνο από το φόβο και την ανασφάλεια της μοναξιάς. Δώσε τέλος στα κεφάλαια του παρελθόντος που δεν σε αφήνου να κοιτάξεις το μέλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούλιος είναι πολύ θετικός για τα οικονομικά σου, γιατί θα πάρεις κάποια αναδρομικά χρήματα ή θα σου εξοφλήσουν κάποια δανεικά τα οποία είχες δώσει. Θα υπάρξουν έσοδα λοιπόν που θα σου δώσουν σημαντική ανάσα. Στον τομέα της καριέρας σου είναι ευκαιρία να κλείσεις υποχρεώσεις, αλλά και να σχεδιάσεις τα μετέπειτα βήματά σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ο Ιούλιος σε βρίσκει με δυναμισμό, κουράγιο, αλλά και ανυπομονησία για όλα αυτά που έρχονται και τα προσμένεις εδώ και καιρό. Είναι ο μήνας της αφετηρίας, του νέου ξεκινήματος και της υλοποίησης νέων σχεδίων που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι επιτέλους έφτασες στην κορυφή! Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό το μήνα θα γίνουν στη ζωή σου αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν, τις οποίες όμως για την ώρα δεν περιμένεις, αλλά ούτε και έχεις στο πρόγραμμα.

ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος και η ένταση θα κυριαρχήσουν σε αυτό το μήνα του καλοκαιριού και θα σου χαρίσουν απίστευτες στιγμές ερωτικής ηδονής και απόλαυσης! Αν ο Ιούλιος σε βρίσκει σε περίοδο μοναξιάς, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από τις εξόδους και το κοινωνικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις ένα νέο, αξιόλογο πρόσωπο. Όσο για σένα που ήδη διατηρείς έναν δεσμό, τώρα έχεις την ευκαιρία να τον ανανεώσεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία δεύτερη δουλειά, η οποία όμως δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που ήδη κάνεις. Στροφή στην καριέρα σου λοιπόν θα δοθεί αυτό το μήνα! Στα οικονομικά, για την ώρα υπάρχουν πιέσεις, όμως οι προοπτικές για το μέλλον σου αλλάζουν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Προτεραιότητα για σένα αυτό το μήνα είναι οι σχέσεις σου, τόσο οι φιλικές, όσο και οικογενειακές. Θα θελήσεις να βρεθείς κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και να αναπληρώσεις μαζί τους το χαμένο χρόνο. Μεγάλη σπουδαιότητα θα δώσεις στην δημιουργία συνθηκών που θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα!

ΕΡΩΤΑΣ: Ήρθε η ώρα να καλύψεις τα κενά της σχέσης σου, να αντιμετωπίσεις με περισσότερη ευαισθησία τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου και να ηρεμήσεις τα πνεύματα! Αν καβγάδισες ή χώρισες το περασμένο τρίμηνο, τώρα θα έχεις μία ουσιαστική επανασύνδεση. Για σένα που δεν “παίζει” αυτόν τον καιρό κάτι στα ερωτικά σου, θα υπάρξει ένα νέο, ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο θα σου ξυπνήσει πολύ γλυκά συναισθήματα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν προκλήσεις οι οποίες μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε αγχώσουν. Θα χρειαστεί να κάνεις αγώνα από την πλευρά σου, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αυτό το μήνα ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών που θα έχουν πολύ καλούς όρους για εσένα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Αυτό τον Ιούλιο θα έχεις την ικανότητα να επηρεάσεις με τη γνώμη και τις ιδέες σου, τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, τις ικανότητες και τα προσόντα σου και αυτό είναι κάτι που θα σε εξυπηρετήσει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι! Η δημιουργικότητά σου θα σε κάνει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Στα ερωτικά σου θα διακρίνεσαι από ανυπομονησία, θα επιβάλεις εδώ και τώρα να υπάρχουν εξελίξεις και η στάση σου μπορεί κάποιες στιγμές να γίνει αρκετά απόλυτη. Ωστόσο, τον Ιούλιο ευνοείσαι πολύ στα φλερτ και στις νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να δεις τον έρωτα, αλλά και τη ζωή γενικότερα, από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Ταξίδια, επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου για αυτό το μήνα! Θα έχεις κάποιες ιδέες, που αν τις προωθήσεις θα φανούν ιδιαίτερα αποδοτικές, τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα επαγγελματικά σου! Η δουλειά σου θα σημειώσει πρόοδο!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Υπάρχουν κάποια καθήκοντα ή υποχρεώσεις που έχεις προς τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, που πλέον δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και αυτό το μήνα πρέπει να τα τακτοποιήσεις! Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία τις καταστάσεις γύρω σου και θα προσπαθήσεις να βάλεις τη ζωή σου σε πρόγραμμα.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο σύντροφός σου έχει την ανάγκη, την αγάπη και την υποστήριξή σου και εσύ θα χρειαστεί αυτή τη φορά να δείξεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου πόσο σημαντικό είναι για σένα να είστε ενωμένοι μαζί σαν γροθιά! Μπορείτε να ξεπεράσετε τις διαφωνίες σας και να έρθετε πιο κοντά. Όσο για σένα που δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, έρχεται μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο προγραμματισμός που θα κάνεις αυτό το μήνα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να γλιτώσεις πια από καταστάσεις που σε βαραίνουν! Κάποια χρέη σου θα εξοφληθούν, ενώ μία πρόταση που θα σου γίνει για δουλειά, θα έχει πολύ καλά ανοίγματα για το μέλλον σου!
tlife
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ