2013-07-07 11:50:03
Φωτογραφία για Nύχτα τρόμου για τον Αλέξανδρο Ρήγα
​Στιγμές αγωνιάς έζησε ο Αλέξανδρος Ρήγας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πριν βάλει το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού του, έκπληκτος αντίκρισε εφτά σφαίρες κάτω από το χαλί στην εξώπορτα του διαμερίσματος του. Τα πρώτα δευτερόλεπτα κύλισαν δραματικά για τον ηθοποιό.

Η ώρα ήταν περασμένη και το αρχικό σοκ ήταν μεγάλο. Το μυαλό του άρχισε να φτιάχνει διαφορά σενάρια, συμφώνα με το δημοσίευμα της Real Life οι πρώτες κουβέντες που είπε στην αστυνομία ήταν πολύ λίγες. «Δεν είχα ποτέ ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν» Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν ταραγμένος, δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το απειλητικό μήνυμα. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, καθώς δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για λάθος στον παραλήπτη ή ακόμη για κάποιον που ήθελε άπλα να ξεφορτωθεί τις σφαίρες, καθώς η περιοχή οπού μένει έχει αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας.

Τα ερωτηματικά όμως για τον σεναριογράφο είναι πολλά. Θέλει να ηρεμήσει και να φύγει ο φόβος που ένιωσε τις τελευταίες μέρες. Προσέχει περισσότερο τις δημόσιες εμφανίσεις του, μιλάει μόνο με τους στενούς του συνεργάτες και τους κάλους του φίλους, ενώ αποφεύγει να σηκώσει τα τηλέφωνά του.

Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων Star, Real Life
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ