2013-07-13 15:34:12
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ... ΣΙΟΒΑ!
Ήταν ένας αγώνας βόλεϊ διαφορετικός από τους άλλους με πολύ πάθος. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά -που έδειξε πολύ καλές ικανότητες στο βόλεϊ- έχασε από εκείνη του Δημήτρη Σιόβα με απίστευτες ατάκες να δίνουν και να παίρνουν, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Την ώρα που οι συμπαίκτες τους δοκίμαζαν τις ικανότητές τους στην κωπηλασία, το κανόε καγιάκ και το κολύμπι σε πισίνα και λίμνη, προσπαθώντας να χαλαρώσουν από το βαρύ προπονητικό πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών εκείνοι έδιναν την δική τους μάχη στο... φιλέ. Ομάδα Κώστα Μανωλά εναντίον ομάδα Δημήτρη Σιόβα.

Οι μάχες ήταν σκληρές και η ανταλλαγή σχολίων καλά κρατούσε στην διάρκεια των αναμετρήσεων. Στο τέλος νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σιόβα με 2-1 στις νίκες όμως είχαν προηγηθεί μοναδικές στιχομυθίες. Σε μία στιγμή που κάρφωσε ο Μανωλάς -που κατά το παρελθόν έχει παίξει και βόλεϊ και μάλιστα είχε δοκιμάσει να ασχοληθεί και επαγγελματικά- φώναξε «Γκιούρδας και... 13 όλα».


Ο Σιόβας από την άλλη αφότου του έριξε τρία... stop ή για την ακρίβεια τρία μπλοκ θέλησε να τον πειράξει: «Κώστα τρεις τάπες έφαγες και χάνετε». Το παιχνίδι παρακολουθούσαν αρκετοί νεαροί παίκτες της ομάδας, όπως οι Καραγκούνης, Σιώπης, Λυκογιάννης ενώ κάποια στιγμή στην παρέα τους ήταν και ο Μανιάτης.

Ο Βίκτορ αφού βγήκε από την λίμνη όπου έκανε μπάνιο θέλησε να κάνει πλάκα στον Χοσέ Χολέμπας μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειές του να περάσει την μπάλα πάνω από το φιλέ. «Χοσέ πήγαινε καλύτερα για κανόε καγιάκ και μπάνιο», του τόνισε χαμογελώντας.

- Εκτός από τον Ρόι Κάρολ που έκανε την... αρχή μπάνιο στην λίμνη έκαναν αρκετοί όπως ο Τόμας Ντε Βινσέντι, οι βοηθοί του Μίτσελ, Βίκτορ και Βαγιέχο και αρκετοί άλλοι παίκτες. Κάποια στιγμή βούτηξε και ο Μίτσελ, ο οποίος έκανε και βαρκάδα.

- Ουκ ολίγοι παίκτες πέρασαν εναλλάξ σε πισίνα, λίμνη και έκαναν κανόε καγιάκ και κωπηλασία. Βόλεϊ όμως έπαιξαν μόνο οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Παπάζογλου, Ολαιτάν, Φετφατζίδης, Σιόβας, Χολέμπας, Κοντρέρας και Μήτρογλου.

- Τα πειράγματα μεταξύ παικτών έδιναν και έπαιρναν ενώ το καλό κλίμα επικρατεί διαρκώς.

- Ο κόσμος της περιοχή ασχολήθηκε αρκετά με την ομάδα του Ολυμπιακού. Κάποιοι παρακολουθούσαν τις δραστηριότητές τους ενώ άλλοι ζητούσαν πληροφορίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

- Το πρόγραμμα άρχισε λίγο μετά τις 11 και ολοκληρώθηκε στις 12.45 (τοπικές ώρες).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ