2013-07-14 22:01:34
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ  «ΠΑΠ»
Αρκετό θόρυβο προκάλεσε η είδηση περί... προσπάθειας δύο ομάδων του ΝΒΑ να εντάξουν από φέτος στο ρόστερ τους τον Κώστα Παπανικολάου.

Μιλγουόκι Μπακς και Νιους Ορλεανς Πέλικανς συνεχίζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να διαπραγματεύονται με τους Χιούστον Ρόκετς, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του Ελληνα φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Οι Μπακς μάλιστα πριν από λίγες ώρες άφησαν ελεύθερο τον σμολ φόργουορντ Μπα Αμούτ ο οποίος κατέληξε στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο «Παπ» αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον 26χρονο Καμερουνέζο και πολλά ΜΜΕ συνέδεσαν τις δύο υποθέσεις υπονοώντας πως με αυτή την κίνηση άδειασαν τη θέση «3» για χάρη του Παπανικολάου.

Η ουσία είναι πως το θέμα θα ολοκληρωθεί είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Ολυμπιακό αύριο αργά το βράδυ, αφού υπάρχει και η διαφορά ώρας. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του "Παπ" με την ομάδα στο οποίο, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, καταληκτική ημερομηνία για να πληρωθεί η ρήτρα του 1.000.000 δολαρίων στον Ολυμπιακό είναι η 15η Ιουλίου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό στη συγκεκριμένη υπόθεση και τα πάντα βρίσκονται στα χέρια των εμπλεκόμενων ομάδων, καθώς και του ίδιου του διεθνούς φόργουορντ. Αν φύγουν τα δικαιώματά του από τους Ρόκετς και του ζητηθεί να πάει από φέτος, τότε θα πρέπει ο ίδιος να αποφασίσει αν θα κάνει το άλμα για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ