2013-07-15 07:43:04
Φωτογραφία για Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο-Άγγελο
Ο Σύλλογος ΣΥ.Μ.Α.Ρ. την Κυριακή 14/07/2013 στην περιοχή Καρακόνερο και συγκεκριμένα στο Στάδιο Καλλιπάτειρα διοργάνωσε έκθεση αυτοκινήτων και μηχανών με... πλήθος αγωνιστικών οχημάτων από τους αγώνες dragster και circuit αλλά και τροποποιημένα αμάξια με πολύ δυνατή μουσική.

Εκτός των ανωτέρω, υπήρχε ένα πολύ γρήγορο σκάφος από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΡΟΤΑ και τέλος επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη από το Colorado όπου όλο το team του έπαιξε ζωντανά κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία μαγική βραδιά.

Αυτή η εκδήλωση έχει να κάνει καθαρά με φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του μικρού μας φίλου και συντοπίτη μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ που όλη η Ρόδος πλέον και τα Σωματεία διαφόρων αρμοδιοτήτων έχουν ενεργοποιηθεί, έτσι λοιπόν με την σειρά μας νιώσαμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την οικογένεια και τον μικρό μας φίλο.

Ο μικρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στις 21/07/2013 μαζί με τους γονείς του θα μεταβούν στο εξωτερικό όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εκτός από τον ΣΥΜΑΡ, βροντερό παρών έδωσαν διάφορες λέσχες και club του νησιού της Ρόδου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και παρείχαν έμπρακτα την στήριξη τους.

allaksogolies.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ