2013-07-15 07:36:58
Φωτογραφία για Κύμα αποχωρήσεων από τον Παναθηναϊκό
Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο οι αποχωρήσεις παικτών μπορεί να φτάσουν τις 26!Να δημιουργήσουν ένα ρόστερ όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό και πιο οικονομικό προσπαθούν ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του, τον νέο τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα και τον νέο τεχνικό Γιάννη Αναστασίου.

Αυτή τη στιγμή επιχειρείται μία αφαίμαξη στον Παναθηναϊκό. Αναγκαστική. Για οικονομικούς και για αγωνιστικούς λόγους, αφού πολλοί παίκτες πρόσφεραν ελάχιστα. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο οι αποχωρήσεις παικτών μπορεί να φτάσουν τις 26! Σε έρευνα της εφημερίδας  SportDay επισημαίνεται  ότι υπάρχουν παίκτες που δεδομένα έχουν φύγει και αυτοί είναι ήδη 14. Ακόμα δώδεκα όμως είναι στην πόρτα. Απομένει να φανεί αν οι δώδεκα που αποτελούν ερωτηματικό θα κάνουν ένα βήμα προς την έξοδο ή τελικά θα κρατηθούν εντός Παναθηναϊκού.

Την αρχή έκανε το περασμένο φθινόπωρο ο Κατσουράνης και τον Γενάρη τον ακολούθησαν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Λέτο
. Μέσα στον χειμώνα ο Παναθηναϊκός «ενισχύθηκε», αλλά οι αφίξεις σύντομα έγιναν αναχωρήσεις. Οι Κάιπερ, Γιοκίν, Καζιγιάμα, όπως ήρθαν έφυγαν και ο Φιγκερόα, αν και πρόσφερε ό,τι μπορούσε δεν δέχθηκε τη χαμηλή οικονομικά πρόταση που του έγινε. Στις αρχές καλοκαιριού παράλληλα έφυγαν ο δανεικός Μπαρμπαρούσης, ο ακριβός Μπουμσόνγκ, ο Φουρλάνος που επέλεξε την Μπριζ και ο Μαρίνος, του οποίου έληγε το συμβόλαιο.

Τρεις παίκτες για την ανατροπή Στους 26 παίκτες υπάρχουν τρεις, που ενδέχεται τελικά να μην αποχωρήσουν από το «τριφύλλι», αλλά να μείνουν και τα επόμενα χρόνια. Ο πρώτος είναι ο Σεϊταρίδης. Στις συζητήσεις με τον Νταμπίζα δεν συμφώνησε στο οικονομικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν έχει κλείσει οριστικά. Οι πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του διαζυγίου.

Ο Στέφανος Κοτσόλης παράλληλα δεν ανανέωσε, διότι το δικό του θέμα ήταν σε συνάρτηση της πώλησης ενός εκ των Καρνέζη, Καπίνου. Τώρα που είναι πιθανό να παραχωρηθεί ο διεθνής Κερκυραίος γκολκίπερ, όλα δείχνουν ότι ο Κοτσόλης αποτελεί προτεραιότητα και μάλλον θ' ανανεώσει. Αντίθετα, με τον Ιμπραχίμ Σισοκό υπάρχει στασιμότητα. Ο Μαυρίας αφήνει ένα κενό στο δεξί άκρο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Ιβοριανό εξτρέμ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ