2013-07-15 08:06:03
Φωτογραφία για Ελεύθεροι Πολίτες: Κατεβαίνουμε σε Πανεθνικό Συλλαλητήριο!
Από το Γραφείο Τύπου

Ελληνίδες και Έλληνες,

Ως πρόεδρος του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θέλοντας να... τηρήσω συνέπεια λόγων και έργων και παραμένοντας πιστός στις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πρόταση μας για Πανεθνικό Συλλαλητήριο παίρνει σάρκα και οστά.

Όπως από τις 5/7 σας είχα ενημερώσει και «υποσχεθεί» το κόμμα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν θα κρατήσει παθητικό ρόλο στην λαίλαπα της δικομματικής Κυβέρνησης και οι εξαγγελίες μας για Πανεθνικό Συλλαλητήριο έφτασε η ώρα να γίνουν πράξη.

Ως όφειλα σε αυτή την προσπάθεια, και αφού είχα αποφασίσει να υποστείλω πρώτος την κομματική μου σημαία, θεώρησα σωστό να ενημερώσω και όλους τους αρχηγούς των κομμάτων που αντιτίθενται στα μνημόνια και ανήκουν στον δημοκρατικό χώρο.

Αυτό έγινε μέσω αποστολής της παρακάτω προσωπικής επιστολής προς όλους τους αρχηγούς των κομμάτων Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, Δημήτρη Κουτσούμπα, Γιάννη Δημαρά, Αλέκο Αλαβάνο, Δημήτρη Καζάκη, Στέλιο Παπαθεμελή, Λούκα Κατσέλη, την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, την Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στις 5/7/2013.


Αντιλαμβανόμενος τον φόρτο εργασίας και την πίεση από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις την Τετάρτη 10/7/2013 ξαναέστειλα υπενθύμιση επ΄ αφορμής της «χιονοστιβάδας» των εξελίξεων, ορίζοντας ως τελική ημερομηνία απάντησης την Παρασκευή 12/7/2013.

Στο παραπάνω κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς και η Εκτελεστική Επιτροπή των Οικολόγων Πράσινων και ως ημέρα συνάντησης ορίστηκε η Δευτέρα 15/7/2013 προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά του Πανεθνικού Συλλαλητηρίου.

Με δεδομένο ότι την Τετάρτη το απόγευμα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα, ως πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ δεσμεύομαι προσωπικά ότι μέχρι το βράδυ της σήμερον θα υπάρξει νέο δελτίο Τύπου με λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ! Πρέπει μαζί μας στην πρώτη γραμμή της μάχης να είμαστε δίπλα με όλους τους Δημάρχους της χώρας, με τις Περιφέρειες, με όλα τα σωματεία εργαζομένων, με όλους τους απολυμένους, με όλα τα κινήματα-forum-οργανώσεις και με όλους όσοι που μπορεί σήμερα να μην θίγονται αλλά αύριο θα είναι τα επόμενα θύματα!

Έστω και την ύστατη ώρα, πάντως, παραμερίζοντας πολιτικούς και προσωπικούς εγωισμούς καλώ τους πολιτικούς αρχηγούς – συναγωνιστές του αντιμνημονιακού δημοκρατικού χώρου να στηρίξουν τον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας χωρίς να κάνουν ιδεολογικές εκπτώσεις και να λάβουν μέρος στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους σε αυτή την κοινή προσπάθεια έστω και με την έκδοση ενός απλού δελτίου Τύπου που θα απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες.

Ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μιχάλης Νικητάκης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ