2013-07-15 12:05:03
Φωτογραφία για Hλεία: Ανησυχία για τις... ιπποκλοπές στον Kάμπο!
Ανάστατοι είναι οι κάτοχοι αλόγων στην περιοχή του Κάμπου, αφού άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τέσσερα άλογα από το Ρουπάκι και τη Γαστούνη. Οι δράστες έδρασαν από τη νύχτα της Παρασκευής μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τους κατόχους να καταγγέλλουν στην Αστυνομία την κλοπή τους.

Συγκεκριμένα, οι δράστες αφαίρεσαν ένα άλογo από αγρόκτημα στην περιοχή της Μπούκας Παλαιοχωρίου, επίσης ένα θηλυκό άλογο από την περιοχή του Ρουπακίου και δύο ακόμα άλογα από την περιοχή της Γαστούνης. Οι κάτοχοι είναι ανάστατοι, αφού πρώτη φορά παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο στην περιοχή τους. Πέραν της μεγάλης οικονομικής αξίας των αλόγων, ακόμα μεγαλύτερη είναι η συναισθηματική αξία για τους κατόχους λόγω του δεσμού που αναπτύσσεται ανάμεσα στα άλογα με τα αφεντικά τους.

Οι κάτοχοι, εκτός από την Αστυνομία, έχουν ενημερώσει και τον Ιππικό Όμιλο Γαστούνης -καθώς κάποιοι εκ των παραπάνω ήταν μέλη του Ομίλου- και ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια ενημέρωσης μέσω των Ιππικών Ομίλων για το φαινόμενο, ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή υποπέσει κάτι στην αντίληψή του να ενημερώσει, καθώς και για να λάβουν μέτρα προστασίας των αλόγων τους και οι άλλοι κάτοχοι της περιοχής.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ