2013-07-15 12:24:05
Φωτογραφία για Η συμπύκνωση της ενέργειας
Στις αρχές της δεκαετίας του 1920 ο Ζωρζ Λαχόφσκυ, ένας μηχανικός ρωσικής καταγωγής που ζούσε στο Παρίσι, άρχισε να γράφει μια σειρά βιβλίων γύρω από τη θεωρία ότι βάση της ζωής δεν είναι η ύλη, αλλά σχετικές με αυτήν άυλες δονήσεις.

«Όλα τα ζωντανά πράγματα εκπέμπουν ακτινοβολίες», τόνιζε, και προώθησε την επαναστατική θεωρία ότι τα κύτταρα είναι μικροσκοπικά ταλαντούμενα κυκλώματα.

Ήδη από τη δεκαετία του 1920 ο Ρώσος ιστολόγος Αλεξάντρ Γκούρβιτς με τη σύζυγό του, μετά από πειράματα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όλα τα ζωντανά κύτταρα παράγουνε μιαν αόρατη ακτινοβολία.

Δυο χρόνια πριν επιτεθούν οι Ναζί στη χώρα του, ένας ηλεκτρολόγος και ερασιτέχνης φωτογράφος, ο Σεμυόν Νταβίντοβιτς Κιρλιάν μαζί με τη σύζυγό του Βαλεντίνα, ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να αναπαράγουν φωτογραφικά, μια παράξενη λάμψη που φαίνεται να βγαίνει απ’ όλα τα ζωντανά πράγματα, χωρίς να γίνεται ορατή στο ανθρώπινο μάτι
. Το Φεβρουάριο του 1973, στο Τάουν Χωλλ της Νέας Υόρκης έγινε η δεύτερη σύσκεψη Κιρλιάν. Μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσιάσεις ήταν του Δρος Τζων Πιερράκου, ενός ψυχιάτρου ελληνικής καταγωγής που έδειξε λεπτομερή σχήματα αύρας γύρω από φυτά, ζώα και ανθρώπους. ΟΠιερράκος είναι ο πρώτος γιατρός που δήλωσε δημόσια πως το ανθρώπινο ‘’έκπνευσμα’’ τον βοηθάει στις διαγνώσεις του. «Ο άνθρωπος είναι ένα αιώνιο εκκρεμές κίνησης και δόνησης», είπε στο ακροατήριο του Δημαρχείου. «Το πνεύμα του είναι αιχμαλωτισμένο μέσα σ’ ένα σώμα στο οποίο πάλλουν και δονούνται δυνάμεις, σαν τον χτύπο μιας καρδιάς».

Ο Πιερράκος παρομοίασε τα ανθρώπινα σώματα με κάψες χρόνου, μέσα στις οποίες εκτελούνται οι βιολογικές λειτουργίες για έναν περίπου αιώνα, οπότε η κάψα αλλάζει σχήμα ύπαρξης. «Η ενέργεια είναι μια ζωντανή δύναμη που εκπέμπει η συνείδηση», πρότεινε.

Το 1970 ο Β. Τσέτκωφ, δημοσιογράφος της Πράβδα, έγραψε, όταν επισκέφτηκε την πασίγνωστη Ακαδημία Γεωργικών Επιστημών Τιμιρνάζεφ της Μόσχας:

«Μπροστά στα μάτια μου, ένα βλαστάρι από κριθάρι άρχισε κυριολεκτικά να στριγγλίζει, όταν βάλανε τις ρίζες του μέσα σε καυτό νερό. Η ‘’φωνή’’ του φυτού καταγράφηκε από ένα ειδικό και εξαιρετικά ευαίσθητο ηλεκτρονικό όργανο που αποκάλυψε με μια φαρδιά λωρίδα πάνω στο χαρτί μιαν ‘’απύθμενη κοιλάδα δακρύων’’. Λες και είχε τρελαθεί, ο γραμμοσύρτης είχε βαλθεί να ζωγραφίζει πάνω στο λευκό μονοπάτι την επιθανάτια αγωνία του κριθαριού, παρόλο που αν κοίταζε κανείς το ίδιο το μικρό φυτό δε θα μάντευε ποτέ τι ‘’υπέφερε’’».

Ο Ρούντολφ Χάουσκα εξηγεί ότι η ύλη είναι ένα συμπύκνωμα ή ένα κρυστάλλωμα κοσμικών δυνάμεων.

Λίγο πριν πεθάνει ο σερβικής καταγωγής μεγαλοφυής εφευρέτης Νίκολα Τέσλα, είχε δηλώσει πως «την ημέρα που θα αρχίσει η επιστήμη να ερευνά τα μη φυσικά φαινόμενα, μέσα σε μια δεκαετία θα προοδεύσει περισσότερο απ’ όσο έχει προοδεύσει σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της».

Τι έκανε τον Μωρίς Μαίτερλινκ, αυτόν τον Βέλγο

λυρικό, δραματικό και φιλόσοφο στο δοκίμιο ‘’Η Νοημοσύνη των Λουλουδιών’’ το 1907 να λέει προφητικά: «Οι ενδείξεις που μας προσφέρουν τα άνθη, μας επιτρέπουν τουλάχιστον να συμπεράνουμε με περισσότερη βεβαιότητα, πως το πνεύμα που εμψυχώνει όλα τα πράγματα ή αναδίδεται απ’ αυτά, είναι η ίδια εκείνη ουσία που εμψυχώνει το σώμα μας;»

Το νερό επίσης αποδείχτηκε ότι είναι ένα πολύ παράξενο στοιχείο.

Ο Τσεχικής καταγωγής πνευματιστής Γιαν Μέρτα ισχυρίζεται ότι αν αφήσουμε τη φλούδα του μήλου, του αχλαδιού και άλλων φρούτων και λαχανικών μέσα σε ένα ποτήρι νερό μια ολόκληρη νύχτα, θ’ αφήσει υγιεινές δονήσεις στο νερό, που αν το πιούμε θα είναι πιο θρεπτικό και από την ίδια τη φλούδα.

Στο βιβλίο του Radiation des Aliments, ένας επιστήμονας, ο Σιμονετόν, μπόρεσε να μετρήσει συγκεκριμένα μήκη κυμάτων από τροφές που έδειχναν ζωτικότητα και νωπότητα. Το γάλα, που έδειχνε 6,5 χιλιάδες άγγστρομ, όταν ήταν φρέσκο, έχανε το 40% σε ένα 24ωρο. Όσο για την αποστείρωση, ανακάλυψε πως καταστρέφει τα μήκη κυμάτων. Το ίδιο βρήκε πως ισχύει για τους παστεριωμένους χυμούς φρούτων και λαχανικών. Ο χυμός του σκόρδου, όταν παστεριωνόταν, έπηζε και οι παλμοί του πέφτανε από 8 χιλ. περίπου άγγστρομ στο μηδέν.

Τα αφυδατωμένα φρούτα αντίθετα, αποδείχτηκε, πειραματικά, πως διατηρούνε τη ζωτικότητά τους αν μπουν στο νερό για 24 ώρες. Ακτινοβολούν το ίδιο έντονα με τη στιγμή που κόπηκαν. Τα κονσερβαρισμένα φρούτα είναι εντελώς νεκρά. Έτσι, το νερό, αν και δεν ακτινοβολεί φυσιολογικά, μπορεί να ζωτικοποιείται σε συνδυασμό με ορυκτά, ανθρώπινα όντα ή φυτά. Επίσης βρέθηκε πως το νερό, σε ορισμένες περιοχές, όπως στη Λούρδη, ακτινοβολούσε και έφτανε τα 14 χιλ. άγγστρομ.

Ο Σιμονετόν χώριζε τις τροφές σε 4 γενικές κατηγορίες. Στην πρώτη, τα ακτινοβόλα μήκη των τροφών ξεπερνάνε τα 6,5 χιλιάδες άγγστρομ και φτάνουν στις 10 χιλιάδες και πάνω. Εδώ περιλαμβάνονται τα ώριμα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μέχρι να πουληθούνε στις αγορές χάνουν συνήθως το ένα τρίτο της δύναμής τους και το άλλο ένα τρίτο ώσπου να μαγειρευτούν. Τα λαχανικά είναι πιο υγιεινά όταν τρώγονται ωμά. Αντίθετα η ωμή πατάτα έχει ακτινοβολία 2 χιλ. άγγστρομ αλλά ανεβαίνει στις 7 χιλ. όταν είναι βραστή και στις 9 χιλ. όταν είναι ψητή. Τα ψάρια και τα θαλασσινά ακτινοβολούν από 8,5-9 χιλ. όταν είναι φρέσκα. Το περίεργο είναι ότι τα ψάρια του γλυκού νερού ακτινοβολούν πολύ λιγότερο. Το λάδι ακτινοβολεί 8,5 χιλ. και διαρκεί πάρα πολύ. Έξη χρόνια μετά εξακολουθεί να έχει γύρω στις 7,5 χιλιάδες.

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος εκπέμπει μια ακτινοβολία γύρω στα 6,5 χιλ. ή και λίγο περισσότερο ενώ όσοι καπνίζουν, πίνουν ή τρώνε πολλά κρέατα έχουν πάντα χαμηλότερες. Τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο εκπέμπουν ένα χαμηλό μήκος κύματος γύρω στα 4,875 άγγστρομ, πολύ πριν εκδηλωθεί σύμπτωμα της αρρώστιας. Γι’ αυτό θα ήταν δυνατή η διάγνωση και η λήψη θεραπείας πολύ πριν ο καρκίνος χαράξει βαθιά μονοπάτια στους κυτταρικούς ιστούς του σώματος.

Ο Σιμονετόν υποστηρίζει ότι για να είναι υγιείς οι άνθρωποι πρέπει να καταναλώνουν φρούτα, λαχανικά, καρύδια και φρέσκα ψάρια που εκπέμπουν ακτινοβολίες μεγαλύτερες από 6,5 χιλιάδες.

Όλα αυτά τα αναφέρω για να δείξω πως σήμερα η επιστήμη έχει ανακαλύψει την ακτινοβολία που έχουν όλα τα όντα, για την οποία μιλούσε το Πνεύμα, και κυρίως ότι η επαφή μας με την χαμηλή ακτινοβολία μας επηρεάζει αρνητικά, τόσο στην υγεία όσο και στην διάθεση. Ας θυμηθούμε πάλι τα ζώα με την ακάθαρτη ακτινοβολία της Παλαιάς Διαθήκης!
katohika.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ