2013-07-15 12:25:56
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δύo αστυνομικών
Συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας οι δύο νεαροί που τα ξημερώματα του Σαββάτου επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς από τους οποίους μάλιστα ο ένας κατέληξε στο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας και οι δύο φερόμενοι ως δράστες μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν.

Από την πρώτη στιγμή ομάδες αστυνομικών εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ενώ σύμφωνα με τις περιγραφές που είχαν στη διάθεσή τους από άλα περιστατικά, οι δύο ή άλλοι συνεργοί τους φέρεται να είχαν προκαλέσει και άλλα επεισόδια σε βάρος πολιτών.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακού άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλά μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής ακόμη και σε νυχτερινό κλάμπ στις παρυφές της Αιγιάλειας.

Προέβησαν σε εξακρίβωση στοιχείων, σε όποια σημεία είχαν πληροφορίες οτι ενδέχεται να βρίσκονται είτε ως πελάτες, είτε ως συνεργάτες οι δύο δράστες.

Τελικά αξιοποιώντας πληροφορίες τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Σουλίου, όπου φέρεται να τους είχε φυγαδεύσει συνεργός τους

Στη 1.30 θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η συμπύκνωση της ενέργειας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συμπύκνωση της ενέργειας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ