2013-07-15 18:05:58
Φωτογραφία για Λεπτομέρειες για να ανακοινώσει Καβάνι η Παρί!
Ο Έντινσον Καβάνι περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα αναμένεται να βάλει την υπογραφή σε 5ετές συμβόλαιο με την Παρί. Στα 64.000.000 το κόστος της μεταγραφής

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα), ο Έντινσον Καβάνι έφτασε στο Παρίσι με πτήση  Air France 457 από το Σαν Πάολο, όπου εκεί τον περίμεναν ο μάνατζέρ του Πιερπάολο Τριούλτσι και ο αρχιδιευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ολιβιέρ Λετάνγκ.

Ο 26χρονος Ουρουγουανός φορ δεν έκανε την παραμικρή δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και επιβιβάστηκε γρήγορα σε ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για λογαριασμό της Παρί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Γαλλία και Ιταλία, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα ανακοινώσουν εντός της ημέρας τη συμφωνία με τον "Matador", ο οποιός θα υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ.

Η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την Τρίτη (16/7) ενώ η Νάπολι θα γεμίσει τα ταμεία της με το ποσό των 64.000.000 ευρώ, που προβλέπεται από τη ρήτρα αγοράς που είχε βάλει στον παίκτη.

Εικόνες από την άφιξη του Καβάνι

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ