2013-07-15 20:16:20
Φωτογραφία για Υπόθεση Marfin: Ενοχή για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε η Εισαγγελέας
Nα κηρυχθούν ένοχοι για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ζητεί η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Marfin.

Στην εισήγησή της, η εισαγγελέας υποστήριξε πως οι τέσσερις κατηγορούμενοι διά παραλείψεως τέλεσαν τα συγκεκριμένα αδικήματα, τονίζοντας ότι «παρά το γεγονός πως το εν λόγω κτήριο είχε γίνει κατ΄επανάληψη στόχος αγνώτσων δραστών, εν τούτοις λειτουργούσε γυμνό και απροστάτευτο από μέτρα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας».

Στο εδώλιο κάθονται ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin, ο υπεύθυνος ασφάλειας του κτηρίου, η διευθύντρια του καταστήματοςκαι η υποδιευθύντρια.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Tρεις εργαζόμενοι της τράπεζας είχαν βρει τραγικό θάνατο στο υποκατάστημα της τράπεζας στη Σταδίου το Μάιο του 2010, κατά τη διάρκεια πολύ σοβαρών επεισοδίων. Μεταξύ των νεκρών και η Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, η οποία ήταν εγκύος.

πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ