2013-07-15 21:49:04
Φωτογραφία για Surfing στα τεράστια κύματα μιας… λίμνης!
Η λίμνη Superior στη Μινεσότα δεν είναι μόνο μία από τις πιο παγωμένες λίμνες αλλά και αυτή όπου οι δεινοί surfers επιλέγουν για να «σκίσουν» τα τεράστια κύματα που δημιουργούνται στην επιφάνειά της.

Η αλήθεια είναι ότι όταν σκεφτόμαστε surfing, και μάλιστα επαγγελματικό, στο μυαλό μας έρχεται ο ωκεανός με τα τεράστια κύματα και όχι μια λίμνη. Αυτό, λοιπόν, είναι το παράδοξο εδώ: Τα εντυπωσιακά κύματα που δημιουργούνται στην επιφάνειά της, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από αυτά του ωκεανού, το αντίθετο μάλιστα!

Σε μερικές περιπτώσεις είναι καλύτερα και μεγαλύτερα. Επαγγελματίες surfers από όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται εδώ το χειμώνα και απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα σε δύσκολες συνθήκες, καθώς έχουν να παλέψουν όχι μόνο με τα μεγάλα κύματα αλλά και με τη θερμοκρασία του νερού που συχνά φτάνει τους -5 βαθμούς Κελσίου. Ο πάγος προσκολλάται στο σώμα των αθλητών αλλά και στο πρόσωπό τους, αν και αυτό δεν δείχνει να εμποδίζει τους τολμηρούς surfers από το να απολαύσουν αυτό που αγαπούν. Οι εικόνες πάντως μόνο λίμνη δεν θυμίζουν perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ