2013-07-15 22:46:23
Φωτογραφία για Κοντά στον Καστιλιόν ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Άγιαξ για τον Καστιλιόν με τον παίκτη να είναι πολύ κοντά στο Τριφύλλι την ίδια ώρα που οι πράσινοι είναι εν αναμονή και της τελικής απόφασης του Ντιαρά ενώ δείχνει να "κολλάει" του Νάνο.

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι πλέον ο Τζέφρει Καστιλιόν του Άγιαξ με το Τριφύλλι να έχει έρθει σε συμφωνία με τον "Αίαντα" για την παραχώρηση του 22χροβου Ολλανδού επιθετικού.

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και όπως έλεγαν το απόγευμα της Δευτέρας στο πράσινο στρατόπεδο ο παίκτης είναι πολύ κοντά και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει.

Στο χέρι του Ντιαρά

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή της τελικής απόφασης του Ντιαρά. Το θέμα έχει παραμείνει  στάσιμο και το χειρίζεται ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τους πράσινους να περιμένουν σχετική ενημέρωση από τον άσο από το Μάλι.


Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε βέβαια και το συγκεκριμένο θέμα να κλείσει αυτή την εβδομάδα με τον παίκτη να έχει στείλει στους πράσινους τον ιατρικό του φάκελο και να γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

"Κολλάει" του Νάνο

Η περίπτωση που φαίνεται να κολλάει προς το παρών είναι του Νάνο. Οι πράσινοι από την Παρασκευή, είχαν ζητήσει από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας χαρτί που να ξεκαθαρίζει τι ισχύει με την περίπτωση του 28χρονου αριστεροπόδαρου και αν είναι ελεύθερος.

Απάντηση δεν πήραν όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και την Δευτέρα και όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της ελευθερίας του η περίπτωση του φαντάζει ολοένα και να απομακρύνεται με τους πράσινους να στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις που έχουν για την συγκεκριμένη θέση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ