2013-07-15 23:06:02
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ... «ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ»!
Ο Αλέκος Ράντος θυμήθηκε τις παλιές του δόξες όταν φόρεσε γάντια γκολκίπερ, κάθισε κάτω από τα δοκάρια και έκανε πολύ καλές επεμβάσεις στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να του λέει... «Νικοπολίδης, Νικοπολίδης»!

Την παράσταση έκλεψε ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Αλέκος Ράντος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", όταν σε μία άσκηση όπου έπρεπε να είναι τέσσερις οι γκολκίπερ διότι ο Μίτσελ ήθελε τέσσερις ομάδες πήρε θέση γκολκίπερ! Και... διέπρεψε.

Παρόλο που δέχθηκε ορισμένα γκολ στην διάρκεια της άσκησης πραγματοποίησε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις, όπως εκείνη σε ένα πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Φουστέρ ενώ "έβγαλε" και άλλες δύσκολες φάσεις.

Στο τέλος απέσπασε τα εύσημα από τους ερυθρόλευκους ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα του έλεγε «εσύ Νικοπολίδης, Νικοπολίδης» με τον Ράντο να τονίζει ότι... «όχι Νικοπολίδης, ίσως μικρός Νικοπολίδης».

Είναι αξιοσημείωτο πως γενικότερα ο Ράντος παρά τα χρόνια του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση από κάθε άποψη, κάτι που αποτυπώνεται βέβαια και στην πολλή και σκληρά δουλειά που κάνει κάθε μέρα με τους γκολκίπερ της ομάδας αφού μετέχει ενεργά στις ασκήσεις τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ