2013-07-15 22:54:08
Φωτογραφία για ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ : ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ένας παλιός... γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Φερνάντο Μπελούτσι, κάνει προετοιμασία κοντά στο γήπεδο που χρησιμοποιούν οι ερυθρόλευκοι στο Ζέεφελντ.

Μετά το κυριακάτικο ρεπό της η Μπούρσασπορ του Φερνάντο Μπελούτσι επανήλθε στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Η τουρκική ομάδα -που άλλαξε ξενοδοχείο και μένει πια στο Κλοστεμπραου στο κέντρο του Ζέεφελντ- είχε ορίσει την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας για τις 6 (τοπική ώρα) η οποία και διήρκησε 1,5 ώρα. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εκ των τελευταίων που βγήκαν από το πούλμαν του τουρκικού συλλόγου, που προπονείται μεν σε γήπεδο του Ζέεφελντ αλλά σε υψόμετρο.

Ο Μπελούτσι που χάρηκε πολύ μόλις άκουσε τις λέξεις «Ελλάδα» και «Ολυμπιακός», μίλησε στο "gazzetta.gr"... «Αλήθεια; Είστε από την Ελλάδα; Δεν ξεχνάω ποτέ τον Ολυμπιακό και το διάστημα που έπαιξα εκεί όσος καιρός και εάν περάσει. Ξέρω πως και εκείνοι κάνουν εδώ στο Ζέεφελντ προετοιμασία αυτήν την χρονική περίοδο όμως δεν έχω καταφέρει να πάω να τους δω καθόλου. Θα ήθελα να δω μία προπόνηση της ομάδας αλλά υπάρχει και το πρόγραμμα που κάνουμε εμείς εδώ», επισήμανε.


Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιδιώξει να δει μία προπόνηση του Ολυμπιακού, τον οποίο όπως έλεγε έχει πάντα στο μυαλό του.

Ερωτηθείς για την Μπούρσασπορ, τις συνθήκες της προετοιμασίας και το εάν είναι ευχαριστημένος από την επιλογή που έχει κάνει σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Μπούρσασπορ. Όλα πάνε πολύ καλά. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ομάδα, την προετοιμασία και την δουλειά που κάνουμε εδώ στην Αυστρία. Νιώθω πολύ καλά. Τώρα για το μέλλον ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς».

Πολύ λίγο μετά τα μέλη του τεχνικού τιμ τον φώναξαν για να ξεκινήσει τρέξιμο με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μπελούτσι έσπευσε στο γήπεδο αφού χαιρέτησε. Το παρών στην προπόνηση έδιναν αρκετοί Τούρκοι δημοσιογράφοι ενώ στο γήπεδο ήταν και τηλεοπτικά συνεργεία, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάνουμε τη Χαλκιδική μας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χάνουμε τη Χαλκιδική μας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ