2013-07-16 00:58:04
Φωτογραφία για Συνάντηση Αυγενάκη με τους τ. Διευθυντές ΕΡΤ και ΕΡΑ Ηρακλείου - Ποια είναι η επόμενη μέρα για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στην Κρήτη;
από το Γραφείο Τύπου

Συνάντηση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 15 Ιουλίου 2013 με τον τ. Διευθυντή της ΕΡΤ Ηρακλείου Κρήτης κ. Σταύρο Κουμάκη και την... τ. Διευθύντρια της ΕΡΑ Ηρακλείου κ. Ρένα Παπαδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης αλλά και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από πλευράς του Λευτέρη Αυγενάκη στο σχέδιο νόμου για την «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» που κατατέθηκε στην Ολομέλεια προς ψήφιση την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2013.

Ενώ συζήτηση υπήρξε για την επόμενη ημέρα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Κρήτη. «Μια συζήτηση που έγκαιρά πρέπει να οργανωθεί με επιχειρήματα και με συνεργασία, όχι μόνο των πρώην εργαζομένων στην ΕΡΤ και ΕΡΑ της περιφέρειας Κρήτης, αλλά και πολλών εμπλεκομένων φορέων του νησιού μας» ήταν αυτό που εν κατακλείδι συμφωνήθηκε κατά την πρώτη συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή και των εκπροσώπων των εργαζομένων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ