2013-07-18 21:05:56
Φωτογραφία για Παίρνει Σανγκ Πινγκ για τη ρακέτα ο Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Κινέζο Σανγκ Πινγκ, σε μία κίνηση προσέγγισης της κινεζικής αγοράς. Δείτε φωτογραφία από το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο. Κανονικά θα αποκτηθεί 3άρι για την ενίσχυση της ομάδας

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον Κινέζο φόργουορντ, Σανγκ Πινγκ όπως αποκάλυψε το Eurohoops.net και αναμένεται να ανακοινωθεί μόλις διευθετηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει για έναν χρόνο και ουσιαστικά συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήδη ενισχυμένη φροντ λάιν της ομάδας.

Είναι 29 ετών, έχει ύψος 2.10μ. και έχει αγωνιστεί στο κολέγιο της Νεμπράσκα, του Ιλινόις Σέντραλ και στην δεύτερη κατηγορία με το Εμπόρια Στέιτ. Εμπειρία από την Ευρώπη έχει, ενώ πέρσι έπαιξε με την Κουιντάο στην κινέζικη λίγκα.

Πρόκειται για τον πρώτο Κινέζο που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έψαχνε από καιρό ένα άνοιγμα στην κινέζικη αγορά και τα κατάφερε με την απόκτηση του Σανγκ Πινγκ.


Ωστόσο, η απόκτηση του 29χρονου πάουερ φόργουορντ δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του φόργουορντ που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Γιόνας Ματσιούλις, αν δεν είναι ο ίδιος ο Λιθουανός που εξακολουθεί να παραμένει χωρίς ομάδα.

Ουσιαστικά, ο παίκτης ενισχύει την ήδη δυνατή φροντ λάιν του Παναθηναϊκού. Να υπενθυμίσουμε ότι οι "πράσινοι" κράτησαν τους Γκιστ, Λάσμε και Σκορδίλη, ενώ απέκτησαν τους Αντώνη Φώτση και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, καλύπτοντας και με το παραπάνω την απομάκρυνση του Σχορτσανίτη.

Δείτε φωτογραφία από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Πινγκ Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ