2013-07-19 07:32:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανικός στην εφορία λόγω συγχώνευσης - Ταλαιπωρία για προσωπικό και συναλλασσόμενους
Πολίτες που προσπαθούν να βγάλουν άκρη και υπάλληλοι που καλούνται να διαχειριστούν τα προβλήματα, που προκύπτουν από τη συγχώνευση των εφοριών. Η κατάσταση στο κτίριο της Γ ΔΟΥ Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων,. με την οποία συγχωνεύτηκε η Β ΔΟΥ Πατρών δεν είναι εύκολη. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όπου στο μητρώο υπάρχει μεγάλη κίνηση λόγω των κλειδάριθμων, της μεταβολής στοιχείων και άλλων διαδικασιών, για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.

Στον πρώτο όροφο καταλήγουν φορολογούμενοι της Β και Γ ΔΟΥ Πατρών αλλά και της εφορίας της Κάτω Αχαΐας με το προσωπικό να προσπαθεί να διαχειριστεί το φόρτο εργασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάλληλοι αναγκάζονται να δίνουν χειρόγραφα αριθμούς προτεραιότητας και να διακόπτουν την εργασία τους για να βάλουν μια τάξη φωνάζοντας τους αριθμούς που περνούν και ενημερώνοντας τους συναλλασσόμενους πού χρειάζεται να απευθυνθούν.

Άλλος χρειάζεται κλειδάριθμο, άλλος μεταβολή στοιχείων , κλπ.

Πολίτες κι εργαζόμενοι σε μια δίνη ταλαιπωρίας λόγω της αναδιάρθρωσης υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο πλευρές καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα και να επιδείξουν υπομονή thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Nein σε κούρεμα-Ja σε βοήθεια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Nein σε κούρεμα-Ja σε βοήθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ